Blondinbellas åsikt om otrohet: "Det krävs mer än ett ligg på resan"

Odd, Otrohet och gränser.
Isabella Löwengrips ord om Odd, Otrohet och gränser. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Blondinbella skriver att hon inte skulle lämna Odd om han var otrogen – och att det skulle krävas mer än ett hångel eller ligg på resan.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är gift med sin man Odd Spångberg som hon har två barn tillsammans med. På bloggen bjuder hon ofta på råd och tips – allt från karriär, familj, kärlek och ekonomi.

Nu har Blondinbella gett sig in på ämnet otrohet och svarar på frågan vad hon skulle göra om Odd var otrogen – ett inlägg som fått hundratals reaktioner.

"Under alla år har jag varit säker på att om Odd skulle berätta för mig att han gjort något dumt skulle jag skilja mig direkt. Utav tvekan.", skriver hon.

Men inlägget fortsätter och hon skriver att den tanken nu har förändrats – att nu när åren gått och paret fått två barn tillsammans skulle hon inte alls lämna Odd direkt.

"Det skulle krävas mer än så för att vi skulle lämna varandra. Först skulle det såklart bli infekterat hemma. Vi skulle sova i olika rum. Vi skulle behöva gå i parterapi. Resa bort några dagar på egen hand för att ha tid att tänka." skriver hon.

Bella skriver att det skulle krävas mer än ett hångel på krogen eller ett ligg under en resa med vänner för att hon skulle lämna Odd.

"Nu finns våra älskade barn med i bilden och jag skulle hellre kämpa för ett sätt att hitta tillit mellan oss igen.", skriver hon på bloggen.

Så varför skriver Bella det här inlägget nu? Har Odd varit otrogen och hon försöker sortera sina tankar på hur hon ska hantera det? Nej, längst ner i inlägget skriver hon att inget har hänt – men hon har funderingar på hur hon skulle agera om det skulle ske.

Och ja, otrohet är ett känsligt ämne. Vad skulle ni göra om er partner var otrogen? Rösta nedan!

Läs även den här artikeln där tjejer berättar varför de va otrogna mot sina partners.

Men det finns såklart fler sätt att vara otrogen på, inte bara ett hångel eller ligg.Läs den här krönikan som menar att du kan vara otrogen utan att röra någon annan.

Bildkälla Isabella Löwengrip

Gilla Modette på Facebook!