5 tecken på att din partner börjar tappa känslorna för dig

Kärlek
Det är inte lätt när kärleken dör ut. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Är du orolig över att din partner börjar tappa sina känslor för dig? Då borde du läsa det här.

1. Hen visar inte intresse

Märker du att din partner börjar tappa intresset för dig? Hen kanske inte frågar lika mycket om din dag, hur du mår eller om dina planer i livet? Då kan det faktiskt vara ett tecken på att hen inte bryr sig lika mycket längre – för att känslorna sakta försvinner.

2. Hen vill hellre hänga med sina kompisar

Är du andrahandsvalet hela tiden? Det är ett starkt tecken.

3. Hen uppskattar inte små mysiga stunder

Har ni tidigare haft små stunder i er relation som ni uppskattat massor? Kanske någon speciell serie, någon maträtt eller att vakna tillsammans på helgerna? Om din partner inte visar att hen gillar detta längre kanske hens känslor är lite svagare än tidigare.

4. Ni har inte längre lika mycket sex

Det behöver inte betyda att kärleken är svag, för sexlusten varierar och det finns inget rätt eller fel när det kommer till hur ofta man har sex. Men, om du märker att sexlivet ändras drastiskt. Prata med din partner!

5. Hen är mer intresserad av någon annan

Kanske kan det vara så att din partner börjar få känslor för någon annan? Sätt dig ner och prata ordentligt med din partner och red ut allt tillsammans.


Ta för dig, säg vad du vill ha och var stolt över din kropp. Det är några saker du måste göra för att få ett bättre sexliv. Se mer i videon.

Mer:

Så blir ni nykära igen – om ni börjat tappa gnistan

Tappat gnistan efter semestern? Så räddar du förhållandet