Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

6 bra poddar om sex och relationer

Dela på Pinterest
Vad vore bättre än en dag på stranden i sommar med en bra podcast i öronen om relationer och sex? Vi har listat 6 poddar att lyssna på som berör allt från olycklig kärlek till ocensurerat snack om sex.

1. Livet på Läktaren

Tjejerna bakom podcasten Livet på Läktaren heter Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Dahlström. De pratar öppet om relationer och sex, hur livet på läktaren är och hur det är att ha pojkvänner som spelar för Sverige i fotbolls-VM.

Livet på Läktaren av Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Dahlström
Bildkälla: Livet på Läktaren

2. Alla Våra Ligg

Alla Våra Ligg är bland den populäraste podden i Podcaster-appen och har varit det sedan dess start. Den handlar om sex och att äga sina val och sin kropp. Amanda och Anna som har podcasten anser att sexlivet är viktigt för välmåendet och något som är kul att prata om. I denna podcast pratas det öppet om sex med syftet att allt fler ska våga prata om det utan några hämningar.

Alla Våra Ligg är en bra podcast om sex och relationer
Bildkälla: Alla Våra Ligg

3. Forni & Hamilton

Influenserna Michaela Forni och Michaela Hamilton pratat öppet om kärlek och sorg i sin podcast. Duon är sedan tidigare experter på ämnet kärlek och relationer då Michaela Hamilton länge har skrivit krönikor och texter om kärlek. Michaela Forni har sedan tidigare två böcker om lycklig och olycklig kärlek. 

Forni & Hamilton är en podd om kärlek, sorg, lycka och framgång.
Bildkälla: Forni & Hamilton

4. Ligga med P3

Ligga med P3 är en podcast med Filippa Rosenberg som handlar om allt från kroppsångest till sex på första dejten. I denna podcast får du lära dig allt och lite till om sex.

Ligga med P3
Bildkälla: Ligga med P3

5. Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B

Influenserna Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso diskuterar allt från kärleksrelationer och hur det är att bli sambo till pinsamma sexminnen och tantrasex i podcasten där inget ämne är förbjudet. 

Influenserna Alice och Bianca pratar öppet om relationer och sex i sin podcast
Bildkälla: Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B

6. Singelpodden

Singelpodden berör livet som singel, hur det är att bli dumpad, börja dejta och vad man gör om man faktiskt inte tycker det är så kul att dejta och vara singel utan snarare har ångest över det. 
Singelpodden är en podcast för alla singlar
Bildkälla: Singelpodden

Gillar du även spännande poddar om mordfall? Vi har listat fem podcasts som ger dig hög puls, adrenalin och svettningar som aldrig förr. Kolla in vilka poddar det är i videon nedan.

Läs mer:

5 falska myter om sex och tjejer som killar tror är sanna