Ida Warg har blivit mamma – det här ska sonen heta

Ida Warg och Alexander Pärleros har blivit föräldrar till sonen Elvis Warg! - Foto: Ida Warg
Dela på Pinterest
Influencern, träningsprofilen och entreprenören Ida Warg har blivit mamma. Tillsammans med maken Alexander Pärleros har de välkomnat sitt första barn.

Det var i januari som Alexander Pärleros gick ner på knä och friade till flickvännen Ida Warg. I mars gick de ut med att de väntar sitt första barn, en son, och två veckor senare gifte paret sig. 

Bild: Så här såg det ut när Ida Warg och Alexander Pärleros berättade för parets följare att de väntar barn. Bildkälla: Ida Warg

Vi har fått följa Idas graviditet genom hennes sociala medier Instagram, blogg och Youtube. Alexander och Ida har även under tiden släppt podcasten "Sånt är livet, Alex & Ida", där paret bland annat har berättat om deras tankar kring graviditeten och livet som föräldrar.

Bild: Ida och Alexander har välkomnat sitt första barn. Bildkälla: Ida WargBild: Ida och Alexander har välkomnat sitt första barn. Bildkälla: Ida Warg

Igår publicerade Ida Warg på sin Youtube-kanal en förinspelad video tillsammans med maken Alexander där hon läser upp ett brev som hon skrivit till Alexander med lite regler som gäller under förlossningen. Men det finns en anledning till varför hon publicerade videon vid den tidpunkten, nämligen att sonen redan då var på väg.

"Ser ni den här videon, betyder det att vi nu är på BB!", skriver hon i början av videon

Bild: Ida har blivit mamma till en son. Bildkälla: Instagram/idawarg

Tidigt imorse publicerade både Ida och Alexander bilder på Instagram som visar att deras son nu har kommit till världen – grattis säger vi till sonen, Elvis Warg!

Läs mer:

Det här gjorde svenska profilerna innan de blev influencers

Ida Warg släpper eget beautymärke – här går det att köpa