4 saker du kan göra för att få din crush på fall

En man med beige tröja och en kvinna med mönstrad tröja utan ansikten håller i varandra
Det här kan du göra för att få din crush på fall. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Få saker är väl så frustrerande som att gilla någon som verkar totalt omedveten om det? Men bara lugn, vi listar 4 saker du kan göra för att få din crush att lägga märke till dig.

1. Försök prata mer i verkligheten istället för på sociala medier.

Att använda sig av sociala medier för att flirta är idag supervanligt, och visst kan det kännas som det enklaste sättet att ta kontakt med någon. Men funkar det inte så finns det andra knep du kan ta till för att klicka med någon. Våga ta ögonkontakt, skratta, var i närheten och så vidare. Visst kan det låta klyschigt, men på så sätt kan du faktiskt se hur din crush reagerar på det du gör till skillnad från när man snackar på sociala medier, där det kan vara svårt att avgöra vad någon egentligen tycker om en.


Bildkälla: Unsplash

2. Få vännerna att tycka om dig. 

Om du är för nervös för att våga prata med din crush överhuvudtaget så är det alltid en bra idé att försöka bli polare med hens vänner. Det är bara att fråga vad som helst, till exempel när ni ska ha den där tentan eller något annat projekt som rör skola eller jobb och så vidare. Lyckas du bli polare med din crush vänner kommer du på ett naturligt sätt även närmare din crush. Men se till så att inte kompisen blir förälskad i dig, det kommer göra hela situationen ännu mer komplicerad. 


Bildkälla: Unsplash

3. Visa vad du har.

Det är lätt att enbart lägga fokus på din crush, men glöm inte bort dig själv också. Har du presterat bra på jobbet, skaffat dig en ny snygg frisyr eller kommit in i ett galet bra träningsflow så är det helt okej att visa det! Det finns inget som är så attraktivt som någon som har kontroll över sitt liv och kör sitt egna race. Det kommer göra dig mer intressant i andras ögon och din crush kommer förmodligen att bli nyfiken på dig.

4. Var dig själv.

Vill man fånga någons uppmärksamhet så är det vanligt att man lägger ner extra tid på sitt utséende. Det är såklart helt förståeligt att man piffar till sig lite extra, men se till att du fortfarande är dig själv och tar på dig det du känner dig bekväm med. Att helt plötsligt byta stil totalt bara för att du tror att din crush kommer att lägga märke till dig då, det är inte rätt väg att gå. Du vill ju att den personen ska tycka om dig för den du är och inte någon du låtsas vara, right?

Läs mer:

Här är de bästa öppningsfraserna om du vill inleda en konversation

Skriver ditt ragg det här på sms? Då är hen inte intresserad av dig