Cara Delevingne och Ashley Benson är ihop – och sötast på Instagram

Cara Delevingne, Pretty Little Liars
Ashley Benson och Cara Delevingne är sötast på Instagram. - Foto: Andy Kropa/AP/TT, Hollywood Life/Pretty Little Liars
Dela på Pinterest
På sociala medier har det länge spekulerats om Ashley Benson och Cara Delevingne. Ryktena har sagt att de dejtar, och det verkar som att vi äntligen har fått svar på ryktena.

Det har länge spekulerats i fall supermodellen och "Suicide Squad"-stjärnan Cara Delevingne och "Pretty Little Liars" skådespelaren Ashley Benson dejtar. Och till fansens stora glädje verkar det nu som att Cara och Ashley har bekräftat ryktena. 

Det var i maj som ryktena kring paret började spridas då de hängde en hel del, publicerade bilder tillsammans på Instagram och sågs hålla handen på stan. 

Ashely Benson och Cara Delevingne har träffats sedan i maj. Bildkälla: Instagram/ashleybenson

I augusti sågs paret kyssas på Heathrow flygplats i London, på bilderna som spreds kunde vi även se Ashley bära ett halsband med en berlock som det stod "C" på, vilket kan antas vara för Cara.

Just nu är Ashely och Cara i Toronto tillsammans för den årliga Toronto International Film Festival där de ska promota deras nya film "Her Smell". 

Och det verkar som att det nu är officiellt att Ashley Benson och Cara Delevingne är ett par. Cara postade en bild på sig själv från Toronto International Film Festival på Instagram, där Ashley har lämnat en kommentar som är svår att missa. 

Cara Delevingne och Ashley Benson bekräftar att de är ett par. Bildkälla: Instagram/ashleybenson

Bilden som Cara Delevingne publicerade är en bild på henne själv där hon har blivit stylad av Balmains designer Olivier Rousteing. 

"MIN!", ska Ashley Benson ha kommenterat på bilden enligt Instagramkontot Comments by Celebs.. Och visst måste det vara ett sätt att göra förhållandet officiellt på?

 

Vi har även skrivit om varför Kate Middleton och Prins William gjorde slut under universitetstiden och en tidslinje över Hailey Baldwin och Justin Biebers förhållande.