Här är raggningsknepen som får vem som helst på fall

Ett nykärt par
Få ditt span på fall genom dessa sex saker.... - Foto: Foto: G-Stock Studio / Shutterstock
Dela på Pinterest
Är du den eviga singeln som aldrig tycks hitta en bra partner? Eller är du personen som inte riktigt vet hur du ska flörta? Lugn, vi har knepen!

Att flörta på en stökig krog eller nattklubb kan vara betydligt lättare än att gå fram till snyggingen i skolan eller på gymmet. Men det finns några knep som gör att du enkelt dels får hens uppmärksamhet men även har anledningar till att gå fram till personen.

1. Dra uppmärksamhet till dina läppar

För några är detta en självklar punkt medan andra mest känner ett stort frågetecken. Och det låter kanske töntigt men det är ett knep som funkar. Ha alltid läppstift, läppsyl eller läppglans nära till hands, så när din crush kommer i närheten var beredd på att applicera ett lager. Vi lovar att hen inte kommer kunna tänka på något annat resten av dagen.

2. Le och säg hej när du går förbi hen

När du ser någon du gillar kan du lätt bli nervös och undvika personen i fråga när du går förbi. Nästa gång du ser din crush eller ditt nya span – undvik inte hen, se istället till att du ler och säger hej när du går förbi. Då kommer du lättare kunna bygga vidare på en relation.  

3. Blickar säger allt

Du vet väl om att det är busenkelt att flirta genom att ge den andra blickar? Av en ren reflex kan det vara lätt att man kollar bort så fort man får ögonkontakt med personen man är intresserad av men gör inte det. Visa att du är intresserad genom dina blickar och du kan fånga vem som helst, eller ja, så länge du inte ger några obehagliga blickar. 

Våga håll ögonkontakt med personen du flirtar med och är intresserad av. Bildkälla: Unsplash

4. Använd ditt kroppsspråk

Var inte rädd för att använda ditt kroppsspråk när du flirtar. Var inte i heller rädd för att bryta isen när det kommer till att röra vid personen. Rör vid hens arm när du pratar eller gå så pass nära personen att era axlar och armar rör vid varandra. Om du har längre hår och vill flirta, var inte rädd för att hålla på med ditt hår. Det är oftast förknippat med nervositet men om du är nervös inför en person du är intresserad av är det faktiskt inget konstigt alls.

5. Ge hen komplimanger

Vem blir inte smickrad av komplimanger? Du vet väl om att du kommer få hen på fall så lätt med lite peppande ord? Om du ger hen mycket komplimanger kommer hen vilja ha kvar dig, men se till att du också får komplimanger.

När du flirtar med någon är det bra att använda sitt kroppsspråk. Bildkälla Unsplash

6. Lämna hen så att hen vill ha mer

Kanske det bästa knepet men även det svåraste. Få hen inte till att tro att han kan få dig med en gång, utan var ett mysterium för hen. Vi lovar att hen bara kommer vilja ha mer och mer av dig. 

Visste du att svenskar är de som är mest missnöjda med sitt sexliv? Det finns även några fler knep på hur du får din dejt på fall!