Här är videon där Nicole Falciani överraskar Eric Saade

Nicole Falcianis gulliga video där hon överraskar Eric Saade - Foto: Instagram/nicolefalciani
Dela på Pinterest
Att vara långt ifrån sin kärlek är jobbigt. Något som Nicole Falciani och Eric Saade fått erfara.

Att vara ifrån sin stora kärlek är tufft, något som både Nicole Falciani och pojkvännen Eric Saade tyckt. Och efter tre veckor utan varandra bestämde sig Nicole för att överraska Eric genom att åka till Stockholm över helgen.

Influencern Nicole har befunnit sig i Spanien, Marbella närmare bestämt, den senaste månaden för att plugga spanska. Det har redan gått tre veckor av hennes studier vilket innebär att hon har ytterligare två till tre veckor kvar i skolbänken.

Nicole Falciani överraskar pojkvännen Eric Saade. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

Nicole skriver på Instagram att detta är första gången som hon och Eric är utan varandra i mer än tre veckor och därför gjorde hon den gulligaste överraskningen för honom. I en video på Instagram som hon publicerade kan vi se Erics min när Nicole överraskar honom. 

Och visst är det den gulligaste videon vi sett på länge? Men vägen till överraskningen var inte den lättaste trots att den blev väldigt lyckad. Nicole skriver nämligen på bloggen att hon höll på att avslöja sig då hon råkade skicka ett sms där det stod att hon hinner och är vid tågen. Eric blev lite fundersam och frågade vad hon menade vilket gjorde att Nicole var tvungen att komma med en vit lögn om att hon skulle träffa några kompisar. 

Eric och Nicole har varit ett par i drygt tre år. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

"Mamma & pappa hjälpte mig att lura Eric. Vilket dom gjorde jävligt bra. Utan dom hade jag nog aldrig lyckats med min överraskning. Dom skulle hem till oss för att 'äta middag', det Eric inte visste var att jag var hemma och väntade på honom", skriver Nicole om överraskningen i ett blogginlägg.

Fler gulliga överraskningar tycker vi på Modette!

Någon det också snackas väldigt mycket om just nu är den svenska influencern Johannaeolssons som photoshoppat in sig själv i Paris på en bild. I videon nedan finns allt du behöver veta om henne.

Läs också: 

6 enkla överraskningar att göra för sin partner – redan i kväll

Nicole Falciani har klippt av håret – bär höstens trendigaste frisyr