8 saker du aldrig borde säga till någon som är singel

Singel
Dessa sakerna borde du aldrig säga till någon som är singel. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Är du i ett lyckligt förhållande och försöker peppa din kompis som är evigt singel? Det finns några saker du dock aldrig borde säga...

"Det händer när det händer"

Sorry, men det finns inget värre än att höra den kommentaren av någon som är i ett lyckligt förhållande. Kul för dig men det känns lite som en kliché att ge detta rådet till den eviga singeln. Det har inte hänt ännu, och lär inte hända när jag minst anar det heller för den delen. 

Det finns några saker du inte borde säga till någon som är singel. Bildkälla: Unsplash

"När en dörr stängs öppnas en annan"

Man kanske inte vill höra det när något tagit slut med hen som du verkligen trodde på. Trots att dina kompisar bara försöker trösta dig och ge dig hopp så får det knappast saken att kännas bättre.

"Du kanske är för kräsen?"

Hmmm, kanske kanske inte. Dock handlar det inte om att ta första bästa bara för att vara i en relation. Man måste ju ha lite krav på en eventuell partner, eller? Kom ihåg att du förtjänar den bästa!

"Skaffa en partner så att vi kan gå på dubbeldejt"

Tack men nej tack. Jag kommer inte skaffa en partner bara så att vi ska kunna gå på en dubbeldejt. Du må vara min bästa vän, men dubbeldejter är inte på min lista över prioriteringar för tillfället. Dessutom behöver du inte påminna mig om att jag är singel och borde vara i ett förhållande bara för att du är lycklig i ditt.

Dubbeldejt kan vara roligt men kanske inte en anledning till att skaffa förhållande. Bildkälla: Unsplash

"Jag kan inte ses, jag ska träffa min partner"

Här tänker de flesta singlarna i 99 av 100 fall "precis som alla andra dagar på året". Ledsen att säga det, men ibland måste vi prioritera våra kompisar också. 

"Jag har glömt hur det känns att vara singel"

Det är inte sååå kul att höra denna kommentaren, även om den oftast sägs väldigt lättsamt.


Vissa saker är inte roliga att höra som singel. Bildkälla: Unsplash

"Du måste bara hitta någon som min partner"

Jag vet om att du tycker att din partner är den finaste människan på jorden och det bästa som har hänt dig. Men bara för att det är så för dig betyder det inte att någon som är lik hen är perfekt för mig. Dessutom behöver du inte trycka upp din perfekta partner och förhållande i mitt ansikte.

"Vadå vill du inte ha ett förhållande?"

Ibland är vi inte ens ute efter ett förhållande, och vet ni? Det är lika okej som att faktiskt vilja vara i en lycklig relation. 

Har du varit singel ett längre tag och undrar varför du fortfarande är det? Det kan vara som så att du gör några misstag när det kommer till dejting, se om några av varningstecknen stämmer in på dig i videon nedan.

Läs också:

Bianca Ingrosso om sexlivet med Philippe Cohen – inte alltid perfekt

3 tecken på att du är rädd för att ha ett seriöst förhållande