Mest läst

10 kroppsspråk som avslöjar att hen är intresserad av dig

Undrar du om din dejt är intresserad? Här är tecken som tyder på det!. Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Ibland är det svårt att avgöra om en person känner något mer än bara vänskap. Men genom att läsa av hens kroppssignaler kan du få en hint om vad din dejt tycker!

Hens pupiller blir stora

Om ni inte befinner er i ett mörkt rum och hens pupiller blir stora när hen tittar på dig så innebär det att hen tycker om dig. Så håll extra koll på hens ögon och pupiller om du är nyfiken på vad hen egentligen känner för dig. 

Hen lyfter sina ögonbryn när hen ser dig

Lyfter hen på ögonbrynen när du kommer in i ett rum och ni får ögonkontakt? Om hen gillar dig och det hen ser så vill hen antagligen ha mer och lyfter då på ögonbrynen. 

Det finns några kroppsspråk som avslöjar om en person är intresserad av dig. Bildkälla: Unsplash

Hen visar tänderna när hen ler

Vi visar inte alltid tänderna när vi ler, eller när vi pratar för den delen. Men om ni är på en dejt och hen ler stort mot dig samtidigt som hen visar tänderna så innebär det att hen är riktigt glad och inte försöker dölja det.

Hen ler med hela ansiktet

Ibland ler vi bara med vår mun men det händer även att vi ler med hela ansiktet, och framförallt om vi tycker om någon. Om hen lyfter på pannan och kisar med ögonen när hen ler mot dig så är det ett väldigt positivt tecken.

Hen biter sig i läppen på ett gulligt (inte obehagligt) sätt

När vi är intresserade av någon biter vi oss gärna i läppen på ett gulligt och nervöst sätt (absolut inte på något obehagligt sätt). Anledningen till varför vi biter oss i läppen beror på att vi är attraherade av personen vilket kan göra att vi triggar igång kortisol som är ett stresshormon. Och vi alla vet att när vi är nervösa kan vi bli stressade. 

Hen tar ett djupt andetag när hen ser dig

Det kan bero på att hen tar ett djupt andetag för att verkligen behöver luft – men det kan även innebära att hen försöker imponera på dig. Nej, inte genom att andas men när hen tar det djupa andetaget så drar hen in magen och puffar ut brösten vilket kommer få överkroppen att se bredare ut och midjan smalare. Hen försöker med andra ord att attrahera dig. 

Hen lutar sig mot dig när du pratar

Om ni befinner er i en högljudd bar eller på en nattklubb så gör hen kanske inte det på grund av att hen är intresserad utan för att hen verkligen inte hör. Men om ni är på ett ställe där det är relativt lugnt runtom er och hen ändå lutar sig mot dig så kan du räkna med att hen är intresserad.

Hen pratar med dig utan att kolla på dig

Om din crush gör detta kan vi lätt dra förhastade slutsatser om att hen kanske inte är intresserad överhuvudtaget, men försök att inte dra några liknande slutsatser! Om hen inte kollar på dig medan du eller hen pratar så kan de bero på att hen är blyg, nervös och attraherad.

Om hen rör dig är hen intresserad. Bildkälla: Unsplash

Hen rör vid sin hals

Visste du att halsen representerar kommunikation och sårbarhet? Om hen rör sin hals när ni interagerar med varandra så innebär det att hen är intresserad och orolig att ni inte ska komma bra överens .

Hen rör dig när ni pratar

Och kanske en av de mest självklara tecknen är om hen rör när ni pratar eller umgås. Om hen gör det så innebär det att hen är intresserad och vill ha fysisk kontakt.

Vet du sedan innan om att din flört är lite blyg? Lugn, i videon nedan har vi listat några tecken på att han är för blyg för att säga det till dig!

Läs också: 

3 tecken på att du är rädd för att ha ett seriöst förhållande

8 saker du aldrig borde säga till någon som är singel