4 tecken på att du skriver till din crush för mycket

En tjej som kollar in i kameran, en tjej som håller på med sin mobil
Här är tecken på att du smsar din crush för mycket. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
När vi börjar gilla någon är det lätt hänt att vi gärna hörs och syns varenda vaken timme på dygnet. Men ibland kan det tyvärr bli lite väl mycket...

1. Hen ser inte till att konversationen fortsätter

Det finns en hårfin gräns mellan en person svarar på det du skriver och som fortsätter konversationen. Om du är den som är "på" och skriver mycket så kan det vara svårt att veta om hen är intresserad eller inte. Men om hen bara svarar när du ställer någon fråga så kanske hen tycker att det är lite för mycket. Din crush kanske inte har samma entusiasm som dig och kanske känner hen sig tvungen till att svara.

Det kan vara svårt att veta om man skriver till sin crush för mycket. Bildkälla: Unsplash

2. Hen har inte samma entusiasm som dig

En av de lättaste sätten att avgöra om någon tappat intresse för en är baserat på hur hen smsar dig. Om hen tidigare svarade väldigt fort och med en entusiasm och plötsligt tar en timme på sig att svara på ett sms men har tid för att publicera på Instagram så kan hen tyvärr tappat intresse. 

Men bara för att hen inte delar samma entusiasm som dig behöver det inte innebär att hen inte är intresserad. Dock kan det vara bra att ta dra ner på alla sms och snaps om du märker att hen börjar bli lite irriterad på dig. 

3. Hen svarar inte

Det finns inte alltid något att svara på alla sms eller snaps. Ibland kan man inte svara på ett "haha" eller en emoji. Men om hen inte svarar överhuvudtaget, även om du skriver något som du tycker man kan svara på så borde du tagga ner lite på smsen. Om hen inte svarat på de fem senaste sakerna du skrev så kanske det finns en hint. 

Om hen inte svarar kanske hen tycker att du skriver för mycket. Bildkälla: Unsplash

4. Men dock behöver det inte vara ditt problem

Om du vet med dig att du kanske skriver till din crush lite väl mycket så försök tona ner det och ta lite avstånd. Men det är också viktigt att komma ihåg när vi har känslor för någon är det lätt hänt att vår crush är den enda vi har på vår näthinna 24/7. Men bara för att hen inte delar samma entusiasm som du så innebär det inte att du ska ändra dig för att göra någon annan nöjd eller glad. 

Dessutom finns det andra sätt att tyda om din crush tycker om dig på, nämligen genom hens kroppsspråk. Se om din crush tycker om dig i videon nedan.

Läs också:

Tecken på att du endast är kär i bilden av en person

4 tecken på att du försöker för mycket i ett förhållande