Det här betyder det om du drömmer att du har sex med din chef

En tjej som ligger i en säng, en tjej och en kille som pratar
Detta betyder sexdrömmen om chefen - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Drömde du att du hade sex med din chef i natt trots att du inte känner någon slags attraktion till hen? Vi har svaret på vad drömmen innebär...

Vi alla har någon gång drömt att vi haft sex med någon som vi inte attraheras av överhuvudtaget. Och alltid vaknar vi lika förvirrade och vettskrämda över vad drömmen innebär. 

Har du på den senaste tiden drömt att du haft sex med din chef? Har du sedan dess varit livrädd för att du har känslor för hen eller inte älskar din nuvarande partner längre? Du kan vara lugn, en sexdröm om chefen behöver inte innebära att du innerst inne är kär i hen.

Vaknade du med panik i natt efter att ha haft en sexdröm om chefen? Bildkälla: Unsplash

Enligt psykoterapeuten och parrådgivaren Hilda Burke är det lika vanligt att människor drömmer om sex som de drömmer om vad som helst. Men om du har en sexdröm om chefen så menar hon att det handlar mer om karriären än det faktum att du är attraherad av din chef. 

"I verkliga livet kanske du funderar på en befordran, och då kan denna drömmen vara en koppling till den del av dig som vill klättra i karriären. Din chef kan symboliserar att du är redo för något nytt", säger Hilda till Cosmopolitan.

Självklart kan drömmen dock innebära att du faktiskt tycker om din chef, och om så är fallet borde du vara medveten om dessa känslorna och varför drömmen hände från första början.

Din dröm behöver inte innebära att du attraheras av chefen. Bildkälla: Unsplash

Men den vanligaste anledningen är på grund av att man är redo för att ta nästa stora steg i karriären, kanske gäller det en löneförhöjning, befordran eller att det är dags för att gå vidare från företaget. Hilda menar även att du bör ta reda på vad din chef symboliserar för dig om det är som så att du inte känner någon slags attraktion till hen. 

Och på tal om drömmar och sex, träffar du någon nu som du är osäker på om hen vill mer eller inte? Om listan i videon nedan stämmer in på dig så vill hen tyvärr bara ha sex.

Läs också:

Därför känns det annorlunda andra gången du blir kär

Bianca Ingrosso om sexlivet med Philippe Cohen – inte alltid perfekt

Håller du med?
Tack för din röst!