"Unga mammor"-Linn Anderssons plötsliga uppbrott från fästmannen

Marcus Malm, Linn Andersson och dottern Tindra
Linn Andersson har gjort slut med pojkvännen Marcus Malm. - Foto: Instagram/tiingelinn
Dela på Pinterest
Linn Andersson från "Unga mammor" gjorde förut slut med fästmannen Marcus Malm. Nu berättar hon om uppbrottet.

I två säsonger av "Unga mammor" som har sänts på Viafree har vi bland annat fått följa 20-åriga Linn Andersson. Vi har fått se hur hennes liv har sett ut tillsammans med fästmannen Marcus Malm och dottern Tindra. 

I början av den senaste säsongen kunde vi se en av Linns stora drömmar gå i uppfyllelse, nämligen när pojkvännen sedan flera år tillbaka gick ner på knä och friade till henne. 

Linn Andersson har gjort slut med fästmannen Marcus Malm. Bildkälla: Instagram/tiingelinn

Men det är i ett väldigt ledsamt blogginlägg som Linn nu berättar att hon och fästmannen Marcus valt att gå skilda vägar och därmed bryta förlovningen.

"Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte bara för varandra längre", skriver Linn i blogginlägget. 

Linn och Marcus var ett par i fem år och bodde tillsammans i en lägenhet i Örebro. På bloggen skriver Linn att de fortfarande bor tillsammans och som det ser ut nu så kommer hon bo kvar i deras gamla lägenhet som är en 4:a, men hon letar efter en mindre lägenhet att flytta in i. 

"Marcus får nycklarna till sin nya lägenhet imorgon. Men han flyttar dock på fredag. Det är också här i Örebro, en 3:a som han fått för han studerar med superbra pris", skriver Linn som svar på en fråga i bloggen.

Linn Andersson tillsammans med dottern Tindra. Bildkälla: Instagram/tiingelinn

Efter att Linn berättat om uppbrottet för sina bloggläsare så har hon fått väldigt många frågor om hur föräldrarna tänker dela upp vårdnaden om dottern Tindra. 

"Tindra kommer bo såhär: måndag och tisdag hos mig, onsdag och torsdag hos Marcus, fredag, lördag och söndag hos mig. Sedan börjar det om så Marcus får helgen efter och så rullar det så. Sedan kommer man ju ställa upp och så om någon av oss ska iväg eller liknande", skriver hon i ett blogginlägg.

Vi hoppas att allt löser sig för Linn och att hon snart mår bra igen! 

I veckan blev det dock officiellt att Julia Bergman från "Unga mammor" är gravid med sitt andra barn. Se mer av hennes babylycka i videon nedan.

Läs också:

8 saker du borde veta om Linn Andersson från Unga mammor

Khloé Kardashian lät Tristan vara i förlossningssalen efter otroheten