Felix Sandman avslöjar: Vill fria till flickvännen Andrea Kallström

Dela på Pinterest
Felix Sandman är nykär i flickvännen Andrea Kallström. Nu berättar han om deras relation.

För några år sedan hoppade Felix Sandman av det populära pojkbandet "The Fooo" för att satsa på karriären som soloartist. Tidigare i år såg vi honom komma tvåa i Melodifestivalen när han uppträdde med låten "Every Single Day" som handlade om tiden efter uppbrottet med exflickvännen Lovisa Bengtsson. 

Ett album senare och Felix åker just nu runt på turné genom Sverige tillsammans med vapendragaren Benjamin Ingrosso. Felix har även hittat kärleken på nytt – och är kärare än någonsin.

Felix Sandman och Benjamin Ingrosso gör turné ihop. Bildkälla: Instagram/felixsandman

Flickvännen Andrea Kallström och Felix har känt varandra sedan de var tio år gamla och turturduvorna träffade varandra då de dansade tillsammans på samma dansskola. 

"Hon är min soulmate. Jag kom ur ett ganska långt förhållande innan dess. Men konstigt nog så.... Och vi har känt varandra så länge, men det bara hände och nu är hon min andra halva", sa Felix till Jessica Almenäs.

Igår gästade han tv-programmet "Breaking News med Jessica Almenäs" och berättade om den nya kärleken. 

Andrea Kallström är Felix Sandmans stora kärlek. Bildkälla: Instagram/andreakallstrom

"Vi har ett officiellt datum, men det sa klick när.... Jag vet att hon kollar nu. Det var nog i juni. Men vårt datum är den 8 augusti", säger Felix.

I en tidigare intervju har Felix berättat att han redan nu, trots sina 20 år, är säker på att Andrea är tjejen som han en dag ska gifta sig och skaffa barn med. 

"Ja, absolut. Men vi får se när det händer", sa Felix. 

Och man kan minst sagt se att Felix lyser av kärlek till Andrea, så vi väntar spänt på när han kommer gå ner på knä och fria till sin soulmate. 

Även Andrea jobbar med musik då hon, tillsammans med Zara Larssons lillasyster Hanna, är med i popgruppen Lenixx. Läs mer om duon i videon nedanför. 

Läs också: 

Allt du måste veta om Felix Sandman och Andrea Kallströms relation

Felix Sandman, 18, om att förlora oskulden: "Det var den största rädslan"