Det här får du aldrig skriva på SMS om du bråkar med din partner

Bilden är ett kollage på en tjej som smsar och ett par som håller om varandra.
Saker som inte är okej att skriva till sin crush på sms. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Hur mycket du än bråkar med din partner får du absolut inte smsa det här till din pojkvän eller flickvän.

När du och din partner är mitt uppe i ett bråk är det lätt att man plockar upp mobilen och gör situationen ännu värre. Det är svårt att komma fram till bra lösningar på sms när man är ovän med någon, men nu avslöjar relationsexperten vad du absolut inte får skriva.

Nicole Richarson är en licensierad äktenskap- och familjeterapeut som blivit intervjuad av Elite Daily. Nu berättar hon om det absolut värsta du kan skriva på sms under ett bråk.

Nicole bekräftar det vi redan vet innerst inne, att sms inte är till för att ha djupa och långa diskussioner. Utan sådant kräver mer kommunikation än bara ord, såsom kroppsspråk och tonfall.

Enligt Nicole kan det vara omöjligt att göra sig förstådd på det sättet man vill när du inte får se din partners uttryck, kroppsspråk eller höra dens röst.

Vissa saker är helt enkelt inte okej att skriva på SMS till sin partner. Bild: Unsplash.

"Ickeverbal kommunikation är ungefär 75 procent av hur vi kommunicerar och allt det går förlorat i ett sms. Ge dig själv, din partner och er relation gåvan av er ickeverbala kommunikation", säger Nicole till Elite Daily.

Det finns även ett sms som du aldrig får skicka till din partner efter ett bråk.

"Jag orkar inte mer, eller att ignorera sin partner", är inte okej att skriva på sms enligt Nicole.

Dels kan det vara missvisande, men dels väldigt sårande efter ett bråk. Ilskan och frustrationen som man känner under ett tjafs kan förhindra att ni kommer till en lösning. Istället kanske ni bara utvecklar bråket och gör det hela ännu värre.

Det finns några fler saker du aldrig får göra efter ett bråk med din älskling. Om du gör detta riskerar du att förstöra ditt förhållande. Se vad du absolut ska undvika i videon nedanför.

Mer:

7 solklara tecken på att någon är hemligt kär i dig

4 saker du gör under ett bråk – som förstör ditt förhållande