Bonde-Per flyttar ihop med Sofie: "Mer än man vågat hoppats på"

Per hittade kärleken i Sofie i Bonde söker fru. - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Det slutade lyckligt för Per Solberg som deltog i den senaste säsongen av Bonde söker fru. 28-åriga Sofie Öhman fann till slut hans hjärta och kärleken spirar som aldrig förr. I ett videoklipp avslöjar nu paret en rolig nyhet!

33-åriga Per Solberg från Vimmerby var med i Bonde söker fru 2018 och fick redan på Sundbyholms Slott upp ögonen för Sofie Öhman. Kärlekssagan fortsatte och till slut var det just hon som fick frågan om att stanna kvar på gården för att fortsätta ett liv tillsammans på landet. 28-åriga Sofie tvekade inte en sekund. 

I programmet fick tittaren följa med paret på semester till Irland – ett resmål som länge varit en dröm för Per. Och efter resan visade det sig att det bara blev bättre och bättre.

– Sofie och jag vi fortsatt hänger ju. Det bestämde vi ganska tidigt att nu är det vi. Det gjorde vi egentligen när vi åkte hem från Irland, att nu satsar vi, sa Per Solberg under inspelningen av Bonde söker fru. 

Bondeparet har flyttat ihop

När programledaren Linda Lindorff sa hejdå till paret var det tydligt att kärleken spirade och redan då kom barnfrågan upp som samtalsämne. 

– Sen så får vi se vad som händer, men inom en framtid så något barn kanske, sa Sofie i programmet.

På TV4:s Instagram berättar nu Per och Sofie den glada nyheten.

– Det är det nyblivna samboparet från Främsteby här, säger Per i klippet.

Sofie flikar in.

– Och jag fick ju fira in det nya året på ett väldigt kul sätt, nämligen som nybliven smålandsbo, säger hon. 

Bonde-Per uppmanar alla att söka

Sofie har alltså flyttat in på gården – förhoppningsvis för all framtid. Bonde-Per uppmanar nu alla bönder som letar efter kärlek att söka. 

– Ja, det här äventyren har ju gett något mer än man vågat hoppats på. Så är du bonde, singel och drömmer om att träffa den rätta så tycker jag att du ska ta chansen och vara med om ditt livs äventyr, säger han i klippet.

Se videohälsningen på Per och Sofie här!

Ett annat par som fann kärleken i Bonde söker fru var Joacim Rickling som träffade Caroline Kejbert. Nyligen har de fått barn och blivit tre på gården. Vill du veta vilket kön det blev och se den första bilden på den nyfödde? Kika i videon nedan.

Mer:

6 saker du måste veta om Simon Ohlsson i Bonde söker fru

Efter Bonde söker fru – så här lever bönderna idag