Kenza avslöjar: "Kommer inte visa upp barnet så jättemycket"

Kenza Subosic Zouiten och Aleks Subosic, gravida, barn
Kenza Subosic Zouiten och Aleks Subosic väntar barn i år. - Foto: Blogg/kenzas.se
Dela på Pinterest
I podden "Kenza & Dani – När livet händer" avslöjar Kenza Subosic Zouiten anledningen till att hon troligtvis inte kommer visa bebisens ansikte på sina sociala kanaler.

I Kenza och Danis podcast snackas det om allt som händer i livet – och just nu är graviditet ett hett ämne på kartan. Båda två ska nämligen bli mammor i år. 

I en intervju för över fem år sedan sa Kenza att hon hade svårt att se sig själv som en mamma-bloggare och att om hon någon gång skulle sluta blogga hade anledningen varit att hon skulle bli mamma. Nu undrar många av hennes följare om hon kommer fortsätta blogga och om hon kommer visa upp bebisens ansikte på sociala medier. I poddens tredje avsnitt avslöjar hon just detta – och svaret är enkelt. Kenza kommer fortsätta blogga men med största sannolikhet inte visa upp sitt barn. 

– Det vi har kommit fram hittills är att vi inte kommer visa upp barnet så jättemycket just för den anledningen att vi inte vill att barnet ska bli igenkänt på förskolan, säger hon i podcasten.

Blogga utan att visa bebisen

I podden berättar Kenza att hon kommer försöka hitta ett sätt att blogga på där hon kan berätta om sitt liv utan att visa upp barnet på bild. Hon tror inte att hon kommer dölja ansiktet och "blurra" det, utan snarare tänka på hur hon tar bilder och vad hon delar på sina sociala kanaler. 

– Kanske att vi visar i början innan bebisen får sitt egna utseende eller att vi visar när bebisen är med på någon bild men att man inte riktigt ser ansiktet, säger hon fortsättningsvis.

Vill inte att barnet blir reklampelare 

Men vad säger influencern Dani, som också väntar barn, om att visa upp bebisens ansikte? I podden berättar hon att hon tror att hennes barn troligtvis kommer dyka upp lite på sociala medier, men hur mycket vet hon inte än. På frågan om hon kommer använda barnet till framtida samarbeten svarar Dani först nej, men blir därefter lite tveksam. "Man ska aldrig säga aldrig", säger hon. En sak är säker – hon vill inte att barnet ska bli en reklampelare. 

Det är många kändisar som är gravida och väntar barn 2019. Har du koll? Ta reda på alla i videon nedan. 

Mer: 

Så berättar du för din vän att du är gravid för en vän som inte kan bli med barn