Isabella Löwengrip om dejtinglivet: "Kommer gå loss"

Isabella Löwengrip, dejtinglivet, relationer
Isabella Löwengrip berättar om dejtinglivet. - Foto: Instagram/ isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Entreprenören Isabella Löwengrip verkar inte helt ha släppt dejtinglivet. Till tidningen Hänt berättar hon nu att hon kommer gå loss i både Kina och Australien.

För inte så länge sedan skrev Isabella Löwengrip om sina nyårslöften där ett av dem var att hon skulle vara singel året ut. Men när tidningen Hänt pratade med bloggdrottningen under ELLE-galan verkade hon ändå vara öppen för att dejta och hitta kärleken igen, trots att hennes ambition inte är att hitta en ny man. Fokuset kommer fortfarande ligga på jobbet och familjen. 

– Men sedan är det ju så att jag reser halva året, jag bor i New York en vecka i månaden. Så det är klart att jag hann ju springa in på en bar nu i veckan och träffa någon och det är kul, säger hon till Hänt. 

Att Isabella ofta blir igenkänd på hemmaplan är det ingen tvekan om. Därför kommer hon troligtvis inte dejta någon i Sverige, istället är hon mer öppen för att träffa någon utomlands. Hon förklarar att andra förhoppningsvis inte "googlar" henne lika mycket och säger att det kan vara skönt att börja om på nytt.

Isabella Löwengrip jobbar både i Stockholm och New York. Foto: Instagram/ isabellalowengrip

2019 är året Isabella satsar ännu hårdare på karriären med nya mål för att växa och bli mer framgångsrik. Hennes jobb som entreprenör innebär mycket resor världen över och i år kommer hon inte bara befinna sig i Stockholm. Flera besök i olika storstäder står på listan och enligt Isabella kanske det kan bli en och annan dejt utanför Europas gränser.

– Jag åker till Australien och Kina så jag kommer gå loss. Jag kan dejta en i varje hamn, men sedan får de stanna där tills jag kommer tillbaka någon vecka senare. Precis som alla män har gjort i alla år, säger hon. 


Isabella drar in stora summor pengar på sina sociala kanaler och bolag. Vill du veta hur mycket? I videon avslöjar vi vad hon tjänar! Kika in nedan.

Mer: 

Isabella Löwengrips nyårslöfte – så blir kärlekslivet

Så mycket omsätter Isabella Löwengrips sociala kanaler i månaden