Isabella Löwengrips nyårslöfte 2019: Därför ska hon vara singel

Bilder på Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip har listat nyårslöften på bloggen. - Foto: Instagram/ isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Efter många motgångar i kärlekslivet blickar entreprenören Isabella Löwengrip fram emot 2019. Nu listar hon sina nyårslöften och avslöjar sitt mål gällande kärleken.

Det är ingen tvekan om att bloggaren och superentreprenören Isabella Löwengrip har haft ett tufft år. Hennes liv vändes upp och ned efter uppbrottet med sin tidigare pojkvän. På bloggen berättar hon nu om sina nyårslöften och mål för 2019. När det kommer till relationer är hon stensäker på en sak – hon ska hålla sig singel året ut. "Jag skulle behöva det. Jag blir ofta uppvaktad men att träffa någon med rätt intentioner känns omöjligt. Därför pausar jag allt lite…", skriver hon på bloggen.

Isabella Löwengrip ser fram emot 2019, trots många motgångar tidigare år. Bild: Instagram/ isabellalowengrip

Isabella räknar alltså inte med så mycket kärlek från en parrelation i år. Istället vill hon fokusera mer på vänner och familj som har ställt upp extra mycket under hennes tuffa period.

"Jag har som mål att skapa fina minnen med mina barn och investera ännu mer i mina vänrelationer", berättar hon. 

Att sikta högt har alltid varit ett vinnande koncept för Isabella. "Man måste våga satsa", skriver hon på bloggen när hon listar elva olika mål för året. Tidigare har vi berättat om hennes planer på att ta fram kloner av sig själv i sociala medier. Nu avslöjar hon att den digitala klonen Gabrielle kommer gå live 2019: "Nästa år kommer hon vara up and running (med några klon-vänner) och då får ni se vad jag har i åtanke. Väldigt roligt."

Ett annat mål för entreprenören är att fortsätta bygga bolagen. På bloggen skriver hon: "Vi har 50 % tillväxtmål vilket innebär att vi ska upp till 120 miljoner. Löwengrip Invest (mitt lilla egna bolag) ska upp till 18 miljoner i omsättning och det är bara för mina sociala medier och varumärkesutlåning. 2019 är året då jag fakturerar 100 000 kronor för varje gång min kyl öppnas på Instagram."

Vill du veta hur mycket Isabella Löwengrip tjänar på sin blogg varje månad? Vi kan avslöja att det är en rätt saftig summa... Ta reda på det i videon nedan!

Läs också: Så mycket omsätter Isabella Löwengrips sociala kanaler i månaden