Här är kändisparen med stor åldersskillnad

Kändisar åldersskillnad, Alicia Vikander, George Clooney
Vi listar kändisparen med stor ålderskillnad. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Vi listar svenska och amerikanska kändispar med stor ålderskillnad. Har du koll på alla?

"Kärlek har ingen ålder" eller "Ålder är bara en siffra" – ja, kanske är det så. Här är några svenska och amerikanska kändispar som är tillsammans trots den stora ålderskillnaden. 

Bland paren hittar du Blake Lively och Ryan Reynolds, men även svenska Oscar Enestad som tidigare var medlem i pojkbandet i "FO&O". Han hittade kärleken i Cecilia Dahlbom som är betydligt äldre.

Spana in kändisarna som går mot strömmen och låter kärleken bestämma! 


Penny Parnevik och Douglas Murray

Mellan 22-åriga Penny Parnevik, som vi känner igen från serien ”Parneviks” och Douglas Murray, 38, tidigare hockeyproffs, skiljer det sig 16 år. Den första februari förlovade de sig under en semesterresa till Mexiko. 

Paret förlovade sig i januari 2019. Foto: Stella Pictures


Camilla Läckberg och Simon Sköld

Deckardrottningen, 44 år gammal, bemötte stor kritik när hon började dejta 13 år yngre Simon Sköld. Kärleken är än idag vid liv och tillsammans har de dottern Polly.

Camilla Läckberg och Simon Sköld. Foto: Stella Pictures

Alicia Vikander och Michael Fassbender

Svenska Alicia Vikander fann kärleken under inspelningen av succéfilmen "Fyren mellan haven". Mellan paret är det en åldersskillnad på elva år. Idag är Alicia Wikander 30 år och Michael Fassbender 41 år. 

Alicia Vikander och Michael Fassbender. Foto: Stella Pictures

Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom

Oscar Enestad, 21 år, har tidigare medverkat i Melodifestivalen och är tillsammans med Cecilia Dahlbom, 50 år. Mellan paret skiljer det sig hela 29 år. Tidningen Hänt skriver att de länge har hållit romansen hemlig, men att de till slut kom ut med att de var ett par 2017. De har nu varit tillsammans flera år och bor även ihop. 

–  Att vi har varit tillsammans så länge säger väl det mesta, säger Cecilia till Hänt i en intervju.

Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom. Foto: Stella Pictures

Blake Lively och Ryan Reynolds 

De fann varandra under inspelningen av filmen "Gröna lyktan" och det skiljer sig hela 11 år emellan dem. I Hollywood hittar vi kändisparet Blake, 31 år och Ryan, 42 år. Tillsammans har de två barn.

Blake Lively och Ryan Reynolds. Foto: Stella Pictures


George Clooney och Amal Alamuddin

Världskända George Clooney, 57 år gammal, är både skådespelare, manusförfattare och regissör. Han har hittat kärleken i Amal Alamuddin, 40, som är 17 år yngre. Expressen skriver att han var Hollywoods ungkarl tills han träffade människorättsadvokaten. Senare blev han familjefar och är idag pappa till ett tvillingpar. 

George Clooney och Amal Alamuddin. Foto: Stella Pictures

Beyoncé och Jay Z

Beyoncé är idag 37 år gammal och Jay Z 49 år. Mellan paret är det alltså 12 års skillnad! Trots tidigare kärlekstrubbel är paret tillsammans idag och har tre gemensamma barn.

Beyoncé och Jay Z. Foto: Stella Pictures

Ellen DeGeneres och Portia DiRossi

Ellen DeGeneres, 61 år, är känd från "Ellen show" där hon gästas av stora profiler. Hon hittade kärleken i 15 år yngre Portia DiRossi som idag är 45 år.

Ellen DeGeneres och Portia DiRossi. Foto: Stella Pictures

Jason Statham and Rosie Huntington-Whiteley

Supermodellen och skådespelaren Rosie träffade sin man under inspelningen av "Transformers". Mellan paret skiljer det sig 20 år. Idag är Rosie Huntington Whiteley 31 år och Jason Statham 51 år gammal. Tillsammans är föräldrar till sonen Jack. 

Jason Statham and Rosie Huntington-Whiteley. Foto: Stella Pictures

Eddie Murphy and Paige Butcher

Ståuppkomikern, sångaren och skådisen Eddie Murphy fann kärleken i Paige Butcher. Hon är 39 år och därmed 18 år yngre än Eddie Murphy som idag är 57. De är föräldrar till två barn.

Eddie Murphy and Paige Butcher. Foto: Stella Pictures

Det nya året har bara börjat, men har du koll på förra årets mest inflytelserika kändisar inom modebranchen? Kan du gissa vilka det är? Få svaret i videon nedanför. 

Mer:

Kändisarna som är gravida och väntar barn 2019

Kändisar som gifter och förlovar sig 2019

Guldbaggegalan 2019: Så såg kändisarna ut på röda mattan


Källa: Family Minded