Är din partner självisk i sängen? Här är 4 varningstecken

Sex och relationer, självisk i sängen
Checkar du av några av punkterna nedan? - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Hur är det egentligen i sängen mellan dig och din partner? Tar hen all plats och ger dig noll njutning? Här listar vi varningssignaler på att din babe är alldeles för självisk när det kommer sex.

Sex ska vara ömsesidigt och för bådas njutning, men funderar du på om det verkligen är så mellan dig och din partner? Med hjälp av Men's Health listar vi fyra varningstecken som kan tyda på att det är dags att ta ett snack innan ni gör annat...


1. Din partner dissar förspelet 

Förspelet är såklart alltid olika långt beroende på situation. Men känner du att din partner alltid skyndar sig igenom förspelet och vill ha det överstökat? Säg det! Ofta är det just förspelet som är extra viktigt för att kvinnor ska bli upphetsade.


2. Din njutning ses inte som lika viktig

Är det bara din partner som får njutning i sängen och du bortprioriteras? Då är det dags att ta ett snack. Slutar hen med sexet efter hen har kommit eller bryr sig helt enkelt bara om sig själv och sina behov? Se det som en varningssignal...


3. Hen ser din orgasm som en "trofé"

Känns det rätt och härligt i sängen mellan dig och din partner? Grattis! En sak att vara uppmärksam på är dock vem som din orgasm tillfredställer. Blir din partner sur eller irriterad om du inte kommer när hen önskar? Eller om det inte alltid går? Se upp! Din orgasm ska inte vara som en "trofé" för din partners framgångar.


4. Hen skryter om sexlivet med dig

Att dela med sig av sitt sexliv är okej för andra, medan vissa hellre håller det privat. Har ni pratat om det och din partner fortfarande skryter trots att du inte vill? Då har du hittat dig en självisk älskare.


Under förspelet kommer man i rätt mode och blir extra sugna på varandra. Men enligt några tjejer finns det fyra osexiga saker killar borde sluta göra direkt. Ta reda på vad i videon nedan.


Mer:

Par som sover i den här sovställningen har mer sex

8 sätt din partner kan vara otrogen – utan att det märks