Nu avslöjar Nikki Amini könet och namnet på bebisen

Sara Biderman och Nikki Amini, mamma, gravid, podcast
Nikki och Sara snackar i den nya podden om det kommande mammalivet. - Foto: Instagram/ nikki_amini
Dela på Pinterest
För inte så längesedan berättade Nikki Amini, bland annat känd från Idol-juryn, att hon var gravid. Nu avslöjar hon könet och vad bebisen ska heta.

I den splitternya podcasten "Bulle i Ugnen" som Nikki Amini nyligen har startat upp tillsammans med stylisten Sara Biderman snackar de om allt som händer, och precis som poddnamnet låter blir det en hel del bebissnack. De båda blir ju trots allt snart mammor för första gången! I avsnitt ett avslöjar tv-profilen Nikki barnets kön och namnet som hon länge har tänkt på.

Nikki Amini om barnets kön och namn

Innan Nikki avslöjar könet på bebisen i magen får Sara gissa och hon berättar att hon tror att Nikki ska få en pojke. Varför då? undrar hon.

– Du är lite grabbig. Du känns som en pojkmamma, säger Sara.

Och trots att Nikki själv håller med att en pojke kanske hade passat henne bättre får hon tänka om. Under poddens gång berättar hon nämligen att hon väntar en dotter.

– Men för mig upplever jag att jag kommer vara betydligt mer beskyddande och orolig över en tjej. Jag vet inte varför, men jag kommer ha svårare att slappna av, speciellt kring tonåren, säger hon.

Nikki Amini och Sara Biderman väntar barn i år. Foto: Instagram/ sarabiderman

Barnnamnet inspireras av persisk låt

Till Sara och lyssnarna berättar Nikki att hon sedan barnsben har haft ett namn som länge har legat henne varmt om hjärtat. 

– Det finns en persisk låt som har namnet som titeln. De sjunger om en tjej som heter Nilofar, det betyder näckros på persiska. Då ska hon kallas för Nilo, säger Nikki i podcasten "Bulle i Ugnen".


Det är flera kändisar som är gravida och ska få barn under året. Har du koll på alla? Ta en titt i videon nedan. 

Mer:

Amanda Håkansson är Bonde-Simons nya flickvän

Så friade Douglas Murray till Penny Parnevik – då blir bröllopet