Amanda Håkansson är Bonde-Simons nya flickvän

Simon Ohlsson, Bonde söker fru 2018, flickvän
Bonde-Simon har funnit kärleken i Amanda. - Foto: Instagram/ aamandahaak & TV4
Dela på Pinterest
Nu är Simon Ohlsson från Bonde söker fru inte längre singel. Amanda Håkansson har fångat hans hjärta. "Finaste Simon, vad hade jag varit någonstans i livet utan ditt stöd? skriver hon på Instagram.

Det var ganska nyligen som Simon avslöjade att han hade hittat kärleken och skaffat flickvän. Nu har vi äntligen fått en liten uppdatering på sociala medier. Det är bland annat hans nya tjej Amanda Håkansson som ger oss en sneak peak på Instagram.

När Simon var på ute en kväll i Kalmar mötte deras blickar, men ingen tog då kontakt. Det var flera månader senare som Amanda hörde av sig på Facebook – och chattandet började. 

Amanda ger kärlekshyllning till Bonde-Simon

Redan i november postade hon en bild där hon och Simon sågs tillsammans. Hon berättade då att hon hade fått finbesök från ön och att hon var glad över att ha en fin vän som Simon. 

Foto: Instagram/ aamandahaak

Men som det ser ut nu har relationen utvecklats till något mer än bara vänskap. På en av Amandas senaste bilder ger hon nämligen Simon en stor kärlekshyllning.

"Finaste Simon, vad hade jag varit någonstans i livet utan ditt stöd? Du har verkligen ett hjärta av guld. Är så otroligt tacksam över att du faktiskt finns."

I samma Instagram-inlägg skriver hon att Simon är hennes vapendragare genom livet. Men vem är Amanda då? Hon kommer från Färjestaden, bor i Kalmar och jobbar som undersköterska.

Amanda och Simon, känd från Bonde söker fru, är nu tillsammans. Foto: aamandahaak

Trots att vi sällan får uppdatering på Simons sociala kanaler har han själv berättat nyheten genom att ändra relationsstatus på Facebook. Flödet är nu fyllt med många lyckohälsningar till paret. 

I en intervju med Aftonbladet berättar de att det finns planer på att flytta ihop i framtiden. Just nu passar de på att ses så ofta som de båda kan. Vi på Modette önskar stort grattis till kärleken!

Har du koll på allt om Simon Ohlsson från Bonde söker fru 2018? Ta reda på allt du vill veta i videon nedan.

Mer:

Bonde söker fru-Jim dejtar influencern "TanbyKlara"

Bondeparet efter ”skilsmässoprojektet” – besvarar nu följarnas kritik