David bryter tystnaden om nya flickvännen: "Ingen Bachelor längre"

En bild på David Möller och hans nya flickväns händer tillsammans med en bild på David från Bachelor 2018.
David Möller bryter tystnaden efter Bachelor 2018 och öppnar upp sig om nya flickvännen på Instagram. - Foto: Instagram/David Möller.
Dela på Pinterest
Efter det sista programmet av Bachelor 2018 så avslöjade David att han och Gabriella gjort slut – och att han hittat en ny flickvän i Sverige. Och nu lättar han sitt hjärta på Instagram.

Det har varit en hektisk vecka för alla som följt polisen David i hans jakt på kärlek i Bachelor 2018 under hösten. Först fick vi reda på att Gabriella Bylund vunnit Davids hjärta när hon tilldelades den sista rosen. Sen vändes allt upp och ned.

I programmet "Bachelor 2018: Det här hände sen" fick vi se vad som hände när kamerorna slocknade och paret åkt hem.

Det visade sig att Gabriella och David fortsatt träffats hemma men av olika anledningar valt att göra slut. Idag bor Gabriella i Västerås och David bor kvar i Göteborg.

Deras uppbrott kom som en chock för alla som följt deras resa – och inte minst för alla tjejer i huset. Men i slutet av programmet så tog allt en helt ny vändning när en av de gamla deltagarna kallades upp till scenen och David blev ställd mot väggen av programledaren Malin.

David Möller bor kvar i Göteborg och jobbar fortfarande som Polis. Bild: Bachelor

Det hela slutade i att David avslöjade att han träffat en annan tjej än Gabriella här hemma i Sverige.

Sedan dess har det varit tyst från hans sida fram tills nu. I ett inlägg på Instagram visar han upp sin kärlek och det verkar som att han träffade sin nya flamma redan i somras, och han tror att hon kan vara hans stora, sanna kärlek.

"Det blev jag och Gabriella i slutet men ändå inte, så kan det gå. Kanske snopet för vissa men förståeligt för andra, det viktigaste är att vi är lyckliga idag men på varsitt håll", skriver David till bilden.

Davids söta bild med den nya flickvännen. Bildkälla: Instagram/Thedavidmoller

Han fortsätter sedan med några fina ord om hans nya tjej och att han numera har i en fast relation.

"Mycket har hunnit hända under de 6 månader som vi varit hemma och det är under de 6 månader som min sanna kärleksresa startade. Livet blir inte alltid som man tänkt sig men det har samtidigt en förmåga att i de flesta fall anpassa sig till det bättre! Så gott folk sluta inte tro på kärleken nu för denna Bachelorn är ingen Bachelor längre utan en väldigt lycklig och kär man i en relation!", skriver David på Instagram.

Slutet gott, allting gott. Men vad var det egentligen som hände i studion som fick tjejerna att tappa hakan när David avslöjade sanningen om sin nya tjej? Se allt i videon nedanför.

Mer:

Därför är inte David tillsammans med Gabriella från Bachelor längre

Efter Bachelor 2018: Nu har David hittat en ny tjej utanför programmet

David avslöjar: Då bestämde han sig för Gabriella i Bachelor 2018

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018

5 saker du måste veta om Gabriella Bylund i Bachelor 2018