Nour El Refai ryter ifrån efter gravidkritiken: "Så jävla okänsligt"

Nour El Refai väntar barn med Henrik Schyffert. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
När Nour El Refai postade en bild och avslöjade graviditeten med Henrik Schyffert var det många som kommenterade vad man "får och inte får göra" som gravid. Nu ryter hon ifrån och börjar inlägget med: "Men för helvete håll käften!!!".

Det var ganska nyligen som Nour El Refai avslöjade att hon var gravid med Henrik Schyffert. I samma veva berättade hon att hon hade drabbats av sjukdomstillståndet hyperemesis, som är ett konstant illamående under graviditeten. På Instagram delade hon bebisnyheten och sedan dess har Nour El Refai fått många positiva grattishälsningar, men också en en hel del påhopp. 

Nour El Refai besvarar kritiken

Många har kommenterat bilden och påpekat hur man ska och inte vara som gravid – något som fick Nour El Refai att ryta ifrån ordentligt. På Instagram skriver hon:

”Men för helvete håll käften!!! Jag har givetvis koll på vad jag 'får' och inte som gravid. Det är så jävla okänsligt att tala om för en gravid kvinna att hon skadar sitt barn för att hon käkar Treo (????) när det sista man vill på jorden är att göra något i hela världen som skadar.”

Ger nu tips till läsarna

I samma inlägg tipsar hon alla om tre saker de bör tänka på när de pratar med en gravid kvinna.

"1. Håll. Käft. 

2. Är du i dina sista tre månader (vilket jag inte är) bör du undvika Treo. Undvika. Som du bör undvika kaffe. Det är inte vin och knark. Det är Treo. Lugna er för fan. 

3. Jag spyr ibland 17 gånger på en dag och får inte i mig tabletter. Om jag då efter sprängande huvudvärk vill ta en Treo för att det enda jag eventuellt får i mig den dagen är några klunkar vatten och det är min enda lindring så är det bra mycket bättre för min bebis att jag dricker en Treo än lyssna på några uppläxande as. Seriöst. Käft!! Käft för alltid!!"

Foto: Instagram/ nourbilder

Går du själv i barntankar, men undrar om din partner tänka detsamma? I videon nedan listar vi fyra tecken på att din partner vill skaffa barn med dig.

Mer:

Gravida kändisar som väntar barn 2019