Janni Olsson Delér väntar barn – se Jons reaktion när hon berättar

Janni och Jon Delér Olssons reaction video Gravid
Janni och Jon Delér Olssons reaction video från när Janni avslöjar att hon är gravid. - Foto: Instagram/Janni Olsson Delér.
Dela på Pinterest
Youtube-stjärnorna Janni och Jon Olsson Delér väntar sitt första barn tillsammans. I en ny video visar nu Janni upp hennes och Jons reaktion när de fick ett positivt besked på graviditetstestet. Se videon här!

Janni och Jon Olsson Delér är ett av våra absoluta favoritpar på Youtube. Därför berör det oss lite extra när vi får se deras första reaktioner på att de ska bli föräldrar!

Det finns nog inget som är mer rörande än att se när par som drömmer om att få barn inser att det snart ska bli verklighet, och om du är känslig för sådant ber vi dig hämta näsduken direkt!

Janni har nämligen filmat sin reaktion när hon får se svaret på sitt graviditetstest för första gången. Hon filmar direkt från badrummet när stickan plötsligt visar att hon är gravid. Hennes första ord blir "Fuck", i ren chock.

Janni blev minst sagt chockad när hon insåg att hon var gravid. Bild: Youtube/Janni Olsson Delér.

Och videon slutar inte där. I nästa klipp visar Janni en video på maken Jons reaktion från ögonblicket då hon avslöjar nyheten om att de ska bli föräldrar.

Jon verkar först väldigt förvirrad innan han förstår att Janni är gravid.

Jons reaktion när han får syn på graviditetstestet. Bild: Youtube/Janni Delér Olsson.

Därefter får vi även se parets familjemedlemmars reaktioner på att de ska få barn och det är verkligen magiskt att se glädjen. Se hela videoklippet i spelaren nedanför.


Jon och Janni är inte det enda kändisparet som väntar barn i år. Se alla kändisar som blivit gravida eller fått barn under 2019 i videon nedanför.

Mer:

Kändisarna som är gravida och väntar barn 2019