Vera Bergs ärliga ord om den jobbiga förlossningen: "Fruktansvärt"

Vera Berg och Tom Ljungqvist har fått en flicka. - Foto: Instagram/ veraberg
Dela på Pinterest
Influencern Vera Berg har nyligen fött en flicka, men förlossningen blev riktigt dramatisk och omtumlande. Nu delar hon sin förlossningsberättelse med sina följare – och möts av massa kärlek.

Vera Berg, som är tillsammans med komikern Tom Ljungqvist, har fått en flicka. Men förlossningen var inte enkel och blev ännu mer dramatisk än vad hon hade kunnat föreställa sig. Nu väljer Vera att dela sin förlossningsberättelse.

– Innan tänkte jag, att när jag skulle föda, skulle man känna så mycket power och pepp och jag ville att det skulle vara häftigt trots att det skulle göra ont, säger hon.

Men Vera berättar att det för henne var raka motsatsen.

– Jag var öppen 10 centimeter i fem timmar, det var bara skrik och gråt. Ingenting funkade för att få ut henne, säger Vera i vloggen.

"Alla var på helspänn"

Efter 22 timmar hade det fortfarande inte gått vägen och det bestämdes då att bebisen skulle tas ut med hjälp av sugklocka. 

– När de sa att de skulle gå iväg med henne, då gick det så fort in i mitt huvud att: "Okej, hon kommer dö", säger Vera.

Alla var på helspänn och Vera kan i videon inte ens sätta ord på hur hennes pojkvän Tom mådde.

– Jag var så himla rädd innan, så var det hundra miljarder gånger värre än jag trodde det skulle vara. Det var helt fruktansvärt verkligen, det fanns inget som var häftigt med det.

Bebislyckan är obeskrivlig

Trots Veras kämpiga förlossning kom bebisen till slut ut och alla mår bra idag. Efter videon skriver Vera att hon är mållös efter alla fina ord som hon har fått från sina följare. 

Här kan du lyssna på hela Veras förlossningsberättelse.

"Ni är så ofantligt mycket mer än vad jag någonsin hade kunnat drömma om", skriver Vera. Foto: Instagram/ veraberg

Nyligen fick en annan influencer barn, nämligen bloggerskan Kenza. Se den första bebisbilden i videon nedan.

Mer:

Janni Olsson Delér väntar barn – se Jons reaktion när hon berättar