Perfekta dejten: 7 tecken på att din dejt är seriös

7 sätt att veta om din dejt är seriös - Foto: Foto: Envato.com
Dela på Pinterest
När man varit på dejt kan det vara svårt att avgöra om dejten var seriös och är redo för ett förhållande. Här kommer 7 saker du ska hålla koll på för att veta om din dejt menar allvar!

När du går på en dejt med någon är det naturligt att du vill veta om personen är seriös. Det finns några saker som du kan titta på för att avgöra om din dejt är intresserad av att ha en seriös relation med dig.

1. Personen är närvarande under dejten

En seriös dejt kommer att vara närvarande under hela dejten. De kommer att lyssna på vad du säger och ställa frågor för att lära känna dig bättre. De kommer också att vara uppmärksamma på din kroppsspråk och ditt beteende för att visa att de är intresserade av dig som person.

Läs mer: Saker att göra på första dejten

2. Dejten visar respekt och hänsyn 

En seriös dejt kommer att visa respekt och hänsyn gentemot dig. De kommer att behandla dig med vänlighet och visa intresse för dina åsikter och åsikter. De kommer också att respektera dina gränser och inte pressa dig till något du inte är bekväm med.

3. Personen är ärlig

 En seriös dejt kommer att vara ärlig med dig. De kommer att berätta sanningen om sig själva och sina intentioner. De kommer inte att ljuga för att göra sig själva bättre eller få dig att gilla dem mer.

4. Personen tar initiativ 

En seriös dejt kommer att ta initiativ för att se dig igen. De kommer att föreslå en annan dejt eller ta reda på när du är tillgänglig för att planera en annan träff. De visar också intresse för ditt liv utanför dejten.

Läs mer: Roliga raggningsrepliker

5. Dejten är självsäker

 En seriös dejt kommer att vara självsäker och ha självförtroende. De kommer att visa att de är bekväma i sin egen hud och att de är säkra på sig själva. Detta visar att de är redo för en seriös relation och är bekväma med att vara sårbara.

6. Visar intresse för din framtid

 En seriös dejt kommer att visa intresse för din framtid och dina mål. De kommer att fråga vad du vill uppnå i livet och hur du planerar att nå dina mål. Detta visar att de är intresserade av att vara en del av ditt liv på lång sikt.

7. Villig att ta det långsamt 

En seriös dejt kommer att vara villig att ta det långsamt och inte pressa för snabba resultat. De kommer att respektera dina gränser och visa att de är intresserade av att bygga en relation på lång sikt.

Sammanfattningsvis är en seriös dejt närvarande, visar respekt och hänsyn, är ärlig, tar initiativ, är självsäker, visar intresse för din framtid och är villig att ta det långsamt. Om din dejt visar dessa egenskaper kan det vara ett tecken på att de är intresserade av att ha en seriös relation med dig.