Mest läst

6 bra poddar om sex och relationer

Behöver du tips på bra podcast om kärlek och sex?. Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Hösten är här! Ta en långpromenad och sätt i hörlurarna. Här har vi listat sex podcasts som är perfekta att lyssna på om du vill beröra allt från olycklig kärlek till ocensurerat snack om sex.

1. Livet på Läktaren

Tjejerna bakom podcasten Livet på Läktaren heter Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Dahlström. De pratar öppet om relationer och sex, hur livet på läktaren är och hur det är att ha pojkvänner som spelar för Sverige i fotbolls-VM.

Bildkälla: Livet på Läktaren

2. Alla Våra Ligg

Alla Våra Ligg är bland den populäraste podden i Podcaster-appen och har varit det sedan dess start. Den handlar om sex och att äga sina val och sin kropp. Amanda och Anna som har podcasten anser att sexlivet är viktigt för välmåendet och något som är kul att prata om. I denna podcast pratas det öppet om sex med syftet att allt fler ska våga prata om det utan några hämningar.

Bildkälla: Alla Våra Ligg

3. Modette talks

I den första säsongen av Modette talks tar Lisa och Matilda upp ämnet flersamma relationer och intervjuar gäster om hur det är att vara tillsammans med flera samtidigt. Hur är det egentligen att leva utanför normen? I podden får du höra många intressanta storys där du får en ögonöppnare, relationstips och mycket annat!

Lyssna här.


4. Forni & Hamilton

Influenserna Michaela Forni och Michaela Hamilton pratar öppet om kärlek och sorg i sin podcast. Duon är sedan tidigare experter på ämnet kärlek och relationer då Michaela Hamilton länge har skrivit krönikor och texter om kärlek. Michaela Forni har sedan tidigare två böcker om lycklig och olycklig kärlek. 

Tyvärr släppte de sitt sista poddavsnitt i juni 2019, men det finns hela 90 avsnitt att lyssna igenom!

Bildkälla: Forni & Hamilton

5. Ligga med P3

Ligga med P3 är en podcast med Filippa Rosenberg som handlar om allt från kroppsångest till sex på första dejten. I denna podcast får du lära dig allt och lite till om sex.

Bildkälla: Ligga med P3

6. Singelpodden

Singelpodden berör livet som singel, hur det är att bli dumpad, börja dejta och vad man gör om man faktiskt inte tycker det är så kul att dejta och vara singel utan snarare har ångest över det. 


Bildkälla: Singelpodden


Gillar du även spännande poddar om mordfall? Vi har listat fem podcasts som ger dig hög puls, adrenalin och svettningar som aldrig förr. Kolla in vilka poddar det är i videon nedan.

Läs mer:

Martina lever flersamt: ”Jag har en Linusvecka och en Andreasvecka”

Richard och Elle är ihop med tre andra: ”Vi alla älskar varandra”