Här är det bästa silverschampot Linn Ahlborg använder

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Få bort gula toner i håret är inte det lättaste. Men nu har vi hittat silverschampot som verkligen fungerar.

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Att få bort gula toner ur ljust hår är inte det lättaste eller roligaste. Det kan bli dyrt, vara slitsamt för håret och tar ofta lång tid.

Men, det finns ett silverschampo som verkligen fungerar. Det är billigt, går snabbt och ger verkligen resultat. Bloggerskan Petra Tungården har tidigare berättat att hon använder schampot för att få sin kalla ton i håret – och nu säger Linn Ahlborg att även hon använder det.

Det är silverschampot "Fanola No Yellow" som bloggprofilerna använder. Petra Tungården skriver att schampot endast behöver sitta i några minuter för att ge resultat, och att man gärna kan ha handskar på sig (för annars blir nagelbanden blåa!).

Så, vill du ha en lika snygg kall ton i håret som Linn Ahlborg och Petra Tungården? Ja, då borde ni klicka hem denna, från Eleven och kostar 219 kronor. Vi på Modetteredaktionen har testat det och vi kan garantera – det fungerar verkligen!

Foto: Eleven

Mer:

Bilden på Linn Ahlborgs nya frisyr gör succé: "Ditt hår!"

Jag gick från brunett till blondin utan frisör – så gjorde jag

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Gilla Modette på Facebook!