Så sminkar sig Bianca Ingrosso för att bli av med mörka ringar

Före och efterbild på när Bianca Ingrosso sminkat bort sina mörka ringar under ögonen.
Bianca Ingrosso sminkar bort sina mörka ringar under ögonen. - Foto: Bianca Ingrosso.
Dela på Pinterest
Bloggdrottningen Bianca Ingrosso visar upp hur hon sminkar över sina mörka ringar under ögonen – och resultatet blir så bra!

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Prisjakt. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Att bli av med mörka ringar under ögonen är inte det lättaste. De flesta av oss har ringarna men är du en av dem som faktiskt vill sminka bort påsarna så finns det lite bra tips.

Bloggdrottningen och realitystjärnan Bianca Ingrosso har tidigare visat upp på sin Youtubekanal hur hon sminkar sig – och där får vi se hur hon går tillväga för att dölja just hennes mörka ringar.

Första steget är såklart en bra ansiktskräm, och efter det är det primer som gäller. Två detaljer du bara inte får glömma om du vill att ditt smink ska sitta hela dagen – speciellt om du har torr hy.

Efter det är det dags att ta på foundation, och Bianca blandar flera olika nyanser för att få till det där perfekta glowet i ansiktet.

Men, när hon tagit på foundation så tar hon nästa steg för att maxa sminket under ögonen – nämligen concealer. Bianca använder sig av Estee Lauders "doublewear". Hon använder en beautyblender för att få in concealern ordentligt.


Här hittar ni concealern till bästa pris.

Därefter tar Bianca ännu en concealer, men en ljusare nyans, för att verkligen ta bort de mörka ringarna. Hon använder sig då av Nars concealer.


Här hittar ni Nars concealer.

För att hålla sminket under ögonen på plats avslutar sedan Bianca med att ta ett settingpuder. Hon använder "Laura Mercier loose settingspowder".


Här hittar ni pudret till bästa pris.

Hon bakar in hela sminket och voilá! De mörka ringarna är mer eller mindre helt borta. Så bra tips, Bianca!

Bildkälla: Youtube/Biancaingrosso

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Prisjakt. Produkterna är handplockade av redaktionen.


Mer:

Här är detaljen som maxar ditt smink – som du ofta glömmer bort

Gilla Modette på Facebook!