Det här kostar allt från Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA

Dela på Pinterest
Den 20 november 2018 lanserade Bianca Ingrosso sitt egna sminkmärke Caia Cosmetics. Så mycket kostar hennes produkter.

Vi har länge drömt om att sminka oss precis som influencern och reality-stjärnan Bianca Ingrosso, och äntligen uppfyller hon våra drömmar. Den 20 november 2018 lanserades nämligen Biancas egna sminkmärke Caia Cosmetics.

Så mycket kostar "Caia Liquid Lipstick"

En ny produkt för 2019 är Caias egna liquid lipsticks. De kommer till en början i fyra olika nyanser, Very Me, My Darling, Pretty Nice och Uniqe Angel. Alla nyanser går i toner av rosa och nude och resultatet beskrivs som semi-matt. Ett läppstift kostar 195 kronor och om du vill köpa allihopa blir de dina i ett "Love kit" för 675 kronor.

Caia Cosmetics ögonskuggspalett "Bibbz signature eye palette". Bildkälla: Bianca Ingrosso

Så mycket kostar "Bibbz signature eye palette"

Den första produkten som Bianca och Caia Cosmetics valde att presentera för följarna var en ögonskuggspalett med namnet "Bibbz signature eye palette". Paletten består av 12 färger som är Biancas egna personliga favoriter.

"Det är nämligen så att den här paletten utgår ifrån vilka färger, nyanser och texturer som jag älskar, som jag saknade och som jag ville ha med i min egna palett", skriver Bianca i ett blogginlägg.

Enligt Bloggbevakning kommer den omtalade och populära ögonskuggspaletten att kosta 600 kronor, vilket är i samma prisklass som de flesta ögonskuggspaletter med bra kvalitet. 

Ett kit med sex stycken borstar som ska komplettera paletten. Bildkälla: Bianca Ingrosso

Så mycket kostar "Caia ultimate brushkit"

Den andra produkten som Caia Cosmetics väljer att visa upp är sex stycken sminkborstar som ska vara den perfekta kompletteringen till ögonskuggspaletten "Bibbz signature eye palette". 

Alla sex stycken ögonskuggsborstar är veganska och har mjuka syntetiska strån som ska göra att ögonskuggan är lättare att applicera och få ett snygg resultat med. 

Du kommer ha möjlighet att köpa borstarna enskilt eller som ett kit med alla. Om du vill köpa varje borste för sig så kostar dem 140 kronor stycket, annars kostar ett kit med sex borstar 675 kronor. 

En vegansk sminkväska. Bildkälla: Bianca Ingrosso

Så mycket kostar Caias sminkväska

Om du är på jakt efter en ny sminkväska så behöver du inte leta länge till då du snart har möjlighet att köpa, eller önska dig, en ny signerat Caia Cosmetics. 

"Något som ofta stör mig med necessärer är att de inte hålls öppna när man håller ifrån sig dem. Jag har därför skapat denna som håller sig öppen när du har öppnat upp den så att det är enkelt att hitta produkterna som ligger i", skriver Bianca i ett blogginlägg.

Bianca nämner även att sminkväskan är gjord i konstmaterial vilket innebär att även den är vegansk. Sminkväskan blir din för 245 riksdaler från och med den 20 november då hemsidan går live. 

Vill du veta mer om Caia Cosmetics? Kika då i videon nedanför.

Läs också:

Bianca Ingrosso om sexlivet med Philippe Cohen – inte alltid perfekt

Bianca Ingrosso öppnar upp sig om sin nya fobi