Åhlens öppnar större skönhetsavdelning – är Nordens största

Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Åhlens satsar stenhårt på skönhet och öppnar i helgen Nordens största skönhetsavdelning. Där kommer det finnas alla möjliga märken inom hår, smink, hudvård och inre hudvård.

Åhlens har hakat på skönhetstrenden och öppnade tidigare i år en ny avdelning för inre skönhet. Nu kommer nästa nyhet – Åhlens bygger ut Nordens största skönhetsavdelning.

Det gäller Åhlens City i Stockholm, som sedan tidigare varit Nordens största skönhetsavdelning. Nu utökar de sortimentet ytterligare och slår upp portarna för en ännu större avdelning.

Den blir hela 500 m2 större och finns på T-baneplanet i Stockholm city. Där kommer Åhlens att erbjuda kunder hudvårdsterapeuter, frisörer, makeupartister, nagelteknologer, ögonbrynsexperter och farmceuter. 

Bildkälla: Instagram/ahlens

"Åhléns Citys skönhetsavdelning är Nordens största och vi har skapat en destination för skönhet med en köpupplevelse som inte går att få någon annanstans. Vi ser ett stadigt ökande intresse för skönhet och efterfrågan på råd och behandlingar och därför är jag extra stolt över att vi nu utökar både produkt- och tjänsteutbudet för att möta det stora intresse för skönhet som finns", säger Cathrine Wigzell, affärsområdeschef för Skönhet på Åhléns, i ett pressmeddelande.

Nya märken som kommer dyka upp är bland annat Urban Decay, Pixi, The Balm, RMS beauty och Bomb Cosmetics. 

Den nya avdelningen öppnas nu till helgen och blir alltså Nordens överlägset största skönhetsavdelning.

Mer:

Efter stora trenden – nu öppnar Åhlens ny avdelning

Gilla Modette på Facebook!