Beyoncés make up artist knep gör att läppstiftet inte krackelerar

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Efter några timmar med läppstift så brukar läpparna ofta bli torra, nariga och tillslut spricker färgen. Men det här har Beyoncés make up artist hittat en lösning på – och det är ett genialiskt knep!

Efter en dag på jobbet, i skolan eller egentligen bara några timmar efter att du applicerat ett läppstift så brukar läpparna skrumpna ihop och bli allt annat än så där mjuka och kyssvänliga som i reklamer.

Men det finns en lösning på problemet, och allt du behöver är en enda produkt!

Bildkälla: Instagram/Beyoncé

Skönhetsredaktören på Cosmopolitan, Kate Foster, fick möjligheten att få träffa Beyoncés make up artist Sir John. Och läppknepet han delade med sig av var verkligen genialiskt.

"Jag gillar att applicera en anti rynk-ögonkräm för att förbereda läpparna", säger Sir John till Kate.

Tydligen är det en ögonkräm på läpparna som är hemligheten bakom Beyoncés flawless läppstift som verkar hålla både när det vankas gala eller en storslagen show.

Men vad är det som gör tricket?

"Det skapar en jämn duk, återfuktar och kompenserar den skada som orsakas av matta formler som kan åldra dina läppar. Dessutom kommer inte ögonkrämer förändra texturen eller resultatet oavsett vilken läppprodukt som du använder", säger Sir John i intervjun med Kate.

Visste du att Kim Kardashians har en vanlig favoritmascara som inte kostar mer än 100 spänn? Se vilken mascara Kim älskar i spelaren nedan. 

Mer:

Så hög SPF borde du egentligen ha enligt hudspecialisten

Vill du bli brun snabbare när du solar? Då måste du ha koll på det här!