Tusentals tjejer har fått rösta – här är det bästa sminket 2018

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Kicks beauty awards har för det tredje året i rad låtit sina kunder rösta fram de bästa produkterna och här är alltså sminket som alla beautynördar inte fick nog av 2018.

Kicks Beauty Awards 2018 är nu färdigställd och tusentals kunder har fått varit med och röstat fram vilka produkter som varit allra bäst. Och här är vinnarna från sminkhyllorna 2018.

Enligt deras kunder så fanns det några produkter som utmärkte sig lite extra och flera av vinnare har lyckats kamma hem priset för sin kategori tidigare. Macs pro long wear Concealer knep åt sig titeln som årets concealer och lancômes Teint Idole Ultra Wear blev framröstad som årets foundation.

Årets bästa primer, som varit en favorit i beautyjunkys badrumsskåp i flera år, är Macs photo finish primer. 

Bildkälla: Kicks

Är du ute efter en ny mascara så är det High Impact Mascara i färgen Black från Clinique du ska satsa på enligt Kicks kunder. Till läpparna är det Kicks egna läppstift som blivit framröstat och ett läppglans från Boxum.

Bildkälla: Kicks

De bästa paletterna var dels ögonskuggepaletten från Anastasia Beverly Hills och Infinitypaletten från Linda Hallberg som du kan använda all over när du lägger din make up look. 

Bildkälla: Kicks
Bildkälla: Kicks

Och om du vill fixa ditt glow on point så är det kicks egna highlighterpalett du ska investera i.

Bildkälla: Kicks

Och för att detta ska hålla sig på plats hela dagen så är det såklart fördelaktigt med en settingspray och ett puder. Då var det åter igen två favoriter från Mac och Kicks som kammade hem vinsten.


Bildkälla: Kicks

För att få läppstiftet att hålla hela dagen utan att krackelera och göra dina läppar nariga så har Beyoncés make up artist ett hemligt knep som är så smart. Se tricket som går på en sekund i videon nedanför.

Mer:

Så hög SPF borde du egentligen ha enligt hudspecialisten

Vill du bli brun snabbare när du solar? Då måste du ha koll på det här!