Äntligen! Nu släpper L'Oréal läppstift som luktar choklad

L'Oréals nya läppstift "Dose of Cocoa"
L'Oréal släpper 12 nya läppstift med doft av choklad - Foto: Instagram/lorealmakeup
Dela på Pinterest
Älskar du både choklad och smink? Då är det här perfekta kombinationen för dig. Nu kommer nämligen sminkjätten L'Oréal med nyheten att de släpper nya läppstift – som ska lukta och smaka choklad.

Att lansera smink som både luktar och smakar godis är inte direkt något nytt. Flera av oss har garanterat haft läppglans som smakat sådär löjligt gott och sött, och på senaste tiden har flera sminkjättar släppt paletter som ska lukta som godis.

Bland annat har hypade sminkmärket Too Faced tidigare släppt en "Peach Palette" och för några veckor sedan lanserade de sin 90-talskollektion som skulle lukta som födelsedagstårta. Att sminket ska lukta gott är alltså lite av en trend för tillfället, och nu kommer sminkjätten L'Oréal med en nyhet som låter lite för bra för att vara sant.

Bildkälla: Instagram/lorealmakeup

Det ska lansera ett läppstift som luktar och smakar som choklad, skriver de på Instagram.

Bildkälla: Instagram/lorealmakeup

Ja, ni läste det. Ni kommer kunna gå runt med choklad (eller ja, läppstift som luktar choklad) på läpparna – och vara snygga samtidigt.

Det är nyansen "Dose of Cocoa" som kommer i hela 12 olika färger och är ett matt läppstift i bruna nyanser.

Bildkälla: Instagram/lorealmakeup

L'Oréal själva skriver att läppstiftet ska hålla länge, är enkelt att applicera och framför allt – det ska lukta choklad. Visst låter det helt fantastiskt? Det är ännu inte klart vilket datum läppstiften lanseras.

Mer:

Så väljer du rätt nyans på läppstiftet

Här avslöjar tjejer sina bästa skönhetstips – har du koll på alla?

Gilla Modette på Facebook!