Kylie Jenners sätt att sminka ögonfransarna är på så smart

Kylie Jenner målar mascara - Foto: Instagram/Youtube
Dela på Pinterest
När Kylie Jenner visar upp hur hon målar sina ögonfransar är vi nog många som får ett "ahaaa-moment". Det är så smart, och flera av oss kommer garanterat ta efter.

Kylie Jenner är 20-åringen som startade det hypade skönhetsmärket "Kylie Cosmetics" år 2011. Kylie har själv över 100 miljoner följare på Instagram och tidigare i år släppte hon en Youtubefilm där hon berättade att hon blivit mamma – en film som har över 67 miljoner visningar.

Hon är en ikon både när det gäller mode och skönhet, och skapar trender som omvärlden gärna hakar på. För några dagar sedan gästade hon prestigefyllda modemagasinet Vogue, där hon spelade in en video och visade upp sin sminkrutin.

Bildkälla: Instagram/kyliejenner

I den videon får vi bland annat lära oss att Kylie tar på sig foundation efter hon sminkat ögonen och att hon använder rouge mer eller mindre i hela ansiktet. Men, hon bjuder även på ett riktigt bra hack när det gäller ögonfransar.

För om du inte har speciellt mörka ögonfransar naturligt så vet du att det kan se ganska sminkat ut om du använder mascara på dina underfransar. Men det har Kylie nu en lösning på.

Bildkälla: Youtube/Vogue

"Jag tar brun mascara på underfransarna, för jag gillar inte för mycket mascara där", säger Kylie i videon.

Hon tar alltså en ljusare nyans på mascaran när hon målar sina underfransar, för att på så sätt ändå rama in ögonen – men inte för mycket.

Bildkälla: Youtube/Vogue

"När jag tar svart mascara blir det så mycket", säger hon.

Mer:

Kylie Jenner avslöjar sitt sminkhack och det är så smart

Gilla Modette på Facebook!