Det här gör Bianca Ingrosso varje kväll innan hon somnar

Det här gör Bianca varje kväll
Bianca Ingrosso läppsyl - Foto: Instagram/Unsplash
Dela på Pinterest
Vi är nog många som kan känna igen sig i Biancas kvällsrutin, och gör du inte det så kommer du förmodligen börja göra det här från med nu.

Bianca Ingrosso är 23-åringen som tagit hela svenska folket med storm de senaste åren. Hon har gått från att vara bloggare till att bli en av Sveriges mest kända personer och ha sitt eget tv-program på Kanal 5, "Wahlgrens Värld".

Hon inspirerar dagligen sina följare med både mode- och skönhetstips och tillsammans med sin vän Alice Stenlöf driver hon en av Sveriges största poddar, "Har du fått sagt A får du säga B".

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca finns alltså på alla möjliga kanaler, hon har en blogg, en podd, ett tv-program och även en Youtubekanal. På Youtube har hon nästan 200 000 följare och igår postade hon en video där vi får följa med henne i tre dagar.

I videon berättar hon då om något som flera av oss garanterat kan känna igen sig i. Hon har nämligen torra läppar, och har ett hack för att undvika det.

Bildkälla: Instagram/Biancaingrosso

Innan hon somnar smörjer hon in sina läppar, något som gör att de är mjuka när hon vaknar upp dagen efter.

"Någonting jag måste göra innan jag går och lägger mig är att ta läppsyl av något slag, jag har så himla torra läppar", säger hon i videon.

Bildkälla: Youtube/biancaingrosso

Bianca själv använder ett läppsylet "Stay Soft" från Aco, som bara kostar 69 kronor. Här hittar ni det.

Bildkälla: Apoteket

Mer:

Så blir du stor på Instagram – enligt Bianca Ingrosso

Gilla Modette på Facebook!