Kylie Cosmetics har fått ett eget filter på Instagram

Kylie Jenner samarbetar med Instagram
Kylie Jenners varumärke Kylie Cosmetics får ett eget ansiktsfilter på Instagram - Foto: Rich Fury/AP/TT, Charles Sykes/AP/TT
Dela på Pinterest
Älskar du läppstift och Kylie Jenner? Om du är ute efter ett nytt läppstift behöver du inte längre vara osäker på vilken nyans som passar dig bäst.

För några veckor sedan blev Kylie Jenner den yngsta någonsin att hamna på Forbes lista över rikaste kvinnorna i USA. Inom ett år räknas den snart 21-åriga Kylie Jenner även att bli den yngsta personen någonsin som tjänat ihop en miljard dollar. Om de skulle ske, kommer hon enligt Forbes, att gå om Facebook-grundaren Mark Zuckerberg.

Kylie Jenner lanserade 2016 sitt alldeles egna skönhetsmärke Kylie Cosmetics, och sedan dess har varumärket vuxit mer och mer. En av de mest kända produkterna från Kylice Cosmetics är läppstiften, som dessvärre inte finns att prova i butik. 

Bild: Kylie Jenner fortsätter att utveckla varumärket Kylie Cosmetics – nu genom att lansera ansiktsfilter på Instagram. Bildkälla: Rich Fury/AP/TT

Det kan vara knepigt att avgöra vilken nyans på läppstiftet som passar en bäst. Särskilt när du behöver beställa från USA och leveransen kan ta lång tid, du kan behöva betala tull samt att när du väl fått ditt efterlängtade läppstift är nyansen inte alls passande. 

Men Kylie Jenner har nu gjort det enklare för alla hennes kunder genom att lansera ett eget ansiktsfilter på Instagram. Genom filtret kan du prova några av Kylie Cosmetics mest populära läppstifts nyanser utan att behöva köpa det först. Hur smart är inte denna idéen? 
Bildkälla: Modettes redaktör i läppnyanserna "Candy K", "Dolce" och "Posie K". Bildkälla: Privat

Modette har givetvis provat Kylies filter, men för att kunna prova vilken nyans som passar bäst på dig måste du följa Kylie Jenner på Instagram, sedan är det fritt fram att ta selfies. 

Bildkälla: Modettes redaktör i läppnyanserna "Say No More", "Shady", "Boy Bye" och "Glitz". Bildkälla: Privat

Nyanserna som finns att testa genom ansiktsfilter på Instagram är Candy K, Dolce, Posie K, Say No More, Shady, Boy Bye och Glitz.

Läs mer:

Därför vill Kylie Jenner inte visa sig med pojkvännen Travis Scott

Kylie Jenner är yngsta någonsin på Forbes lista över rikaste kvinnorna