H&M Beauty lanserar egna parfymer

Dela på Pinterest
Under namnet "Find your fragrance" lanserar H&M Beauty tre exklusiva parfymkollektioner.

Det är under namnet "Find your fragrance" som H&M Beauty lanserar totalt 25 stycken parfymer som är indelade i tre kollektioner. Parfymerna har tagits fram tillsammans med en av världens ledande parfymhus, franska Givaudan. Med hjälp av prisbelönta Olivier Pescheux och Nirsrine Grillié från Givaudan har H&M skapat de 25 dofterna.

H&M Beauty lanserar 25 stycken nya parfymer. Bildkälla: H&M

De tre kollektionerna heter "The Singles", "The Reveries" och "The Essences". Kollektionen "The Singles" består av tio stycken lekfulla dofter som är skapade runt en enda doft, till exempel vanilj, choklad, päron, bär och T-shirt. 

"The Reveries", som är både Eau de Toilette och body mist, består även den av tio dofter som alla berättar en historia eller känsla. Namnen på dessa parfymerna lyder "Freewheeling", "Way past midnight" och "Sparks Will Fly". Den tredje och sista kollektion "The Essences" innehåller noggrant utvalda material från jordens alla hörn. 

En av H&Ms kollektioner "The Singles". Bildkälla: H&M Beauty

"Kunderna kan leka runt med dofterna från de tre olika kollektionerna för att hitta en doft som de älskar och kan identifiera sig med. Det är som att skapa en personlig stil, vilket alltid är en rolig och spännande resa", säger Sara Wallander, konceptdesigner för H&M Beauty, i pressmeddelandet. 

Priserna på parfymerna kommer att vara mellan 49 kronor och 249 kronor. Dofterna finns i butik och online från och med 16 augusti. 

Läs mer:

Too Faced lanserar ny sminkkollektion med inslag av tutti frutti

Fenty Beauty släpper en ny highlighter – i välgörenhetssyfte