5 makeup trender du inte får missa i höst

Smink och sminkborstar som står på ett bord
Vi har listat höstens makeup trender du måste ha koll på! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Snart går vi in i en ny säsong, så varför inte passa på att uppdatera sminkväskan? vi har listat höstens snyggaste makeup trender!

Glitter
Glitter och strass är något vi kommer att se mycket av i höst, och less is more gäller inte när det kommer till denna sprakande trend. Ju mer desto bättre så var inte rädd för att gå all in. Är du lite mer diskret av dig så varför inte pröva en glittrig eyeliner eller ett skimrande rouge?

Glittra I höst! Bildkälla: Unsplash

Lips, lips, lips!
Som alltid på hösten ser vi läppar i alla möjliga färger. Röda, vinfärgade men även ljust glossiga är något som kommer att vara hett även denna säsong. Det mesta funkar så välj det du känner dig bekväm i. Har du ont om tid att sminka dig är ett snyggt läppstift alltid räddaren i nöden!

Ett färgsprakande läppstift piggar upp vilken dag som helst. Bildkälla: Unsplash


Naturell look
Är du en av dem som inte har förstått grejen med färgsprakande skimmer? No worries, samtidigt som glittertrenden kommer den naturliga ”I woke up like this” looken att fortsätta vara stark även i höst. Hur skönt att slippa lägga tid på att sminka sig på morgonen?

Vi gillar den naturella looken. Bildkälla: Unsplash


Starka ögonskuggor utan mascara

Parallellt med glitterhypen och den naturella looken så finns det även en helt annan trend. Genom att använda sig av en statement ögonskugga och skippa mascaran skapar du enkelt en originell och spännande look. Vi älskar kontrasten mellan ett naturligt ansikte och härligt färgglada ögonlock!

Färgglada ögonlock, naturliga fransar. Bildkälla: Unsplash


Kattig eyeliner
Elegant och sofistikerat men samtidigt tufft - Svart eyeliner kan verkligen lyfta hela din look! Det dramatiska ”cat eye” strecket kommer att fortsätta vara trendigt även i höst. Vill du prova något nytt så testa att använda dig av en vit eyeliner istället.

Cat eyes kommer vara trendigt även i höst. Bildkälla: Unsplash

Läs mer:

Bloggarnas bästa skönhetstips – som är så enkla att följa

Därför måste du skaka din foundation innan du använder den