Bloggarnas bästa skönhetstips – som är så enkla att följa

Skönhetstips
Här är bloggarnas bästa skönhetstips - Foto: Unsplash och Evelina Sigetty
Dela på Pinterest
Nu tipsar Modettes bloggare om vilka produkter och vanor som fixar deras glow. Se bloggarnas bästa skönhetstips i videon!

Hur får man till en bra sminkning, vad är hemligheten bakom ett magiskt glow och vad är a och o enligt make up artisten? Vi bad våra bloggare avslöja sina bästa skönhetstips.

Att skönhet kommer inifrån råder det ingen tveksamhet bakom och ju mer självsäker och bekväm du blir desto mer kommer det lysa igenom. Men det finns några skönhetsknep du kan ta till för lite hjälp på traven.

– Fukt, fukt, fukt, fukt. Det är det enda som funkar på mig för att få glow ,säger Madeleine Björk.

Att behandla både hyn med fuktkrämer men också dricka mycket vatten står högt upp på bloggarnas lista över go to-skönhetsknep. Men vad säger egentligen vår bloggare, Felicia Frykman, som just utbildad sig till make up artist?

Bildkälla: Felicia Frykman

– Ha koll på din hudvårdsrutin. För det gör så mycket om man använder smink, då är det väldigt viktigt att ha en bra grund. Och även om man vill känna sig väldigt fräsch så kan man ta en ny dusch, smörja in sig med ny moisturizer eller något sånt där, det gör väldigt mycket för att bara kroppen mår bra, säger Felicia Frykman.

Se alla bloggares tips i videon ovan!

Mer:

Bloggarnas bästa modetips som alla borde tänka på när de klär sig

Bloggarnas bästa karriärstips för att hitta rätt och bli framgångsrik