Deltagarnas stora makeover i Idol 2018 – före- och efterbilderna

Ett bildmontage med före- och efterbild på Nathalie Brydolfs nya frisyr.
Deltagarna i Idol 2018 har fått make overs och nya frisyrer. - Foto: Nathalie Brydolf
Dela på Pinterest
Sen Idol 2018 drog igång har några av deltagarna fått sig en make over och förvandlats till popstjärnor. Och du bara måste se före- och efterbilderna!

Idol 2018 har just börjat men vi vet redan allt om alla deltagare. Men om du har fastnat för Idol precis nu så kanske du inte skulle känna igen alla deltagare om du såg hur de såg ut innan de slog igenom under fredagsfinalerna. Vissa har nämligen fått sig en rejäl make over.

Vägen från en vanlig dödlig till popstjärna är lång och det krävs många steg för att ta sig till toppen. Förutom en bra sångröst, ett coolt instaflöde och massa fans så behöver du även en stjärn-look.

Sen Idol startade så har många deltagare uppdaterat sin stil och denna vecka har flera deltagare varit hos frisören. En av dem som visar upp före- och efterbilder är Nathalie Brydolf.

Nathalies hår färgades rödare och klipptes lite kortare! Bild: Instagram/Nathalie Brydolf

En annan deltagare som också bytt frisyr sen Idol drog igång är Sebastian Walldén. Han har skaffat lugg och ser riktigt cool ut på scenen.

Sebastian ser verkligen ut som en världsstjärna i sin nya frisyr! Bild: Instagram/Sebastian Walldén

William Stridh har också fått en ny frisyr. Han har färgat håret och gått från brunett till blondin – och det är riktigt snyggt!

Vi älskar Williams nya blonda barr. Riktigt snyggt! Bild: Instagram/William Stridh

Kadiatou Holm Kieta har också fått en make over. Den blonda ombrén är ett minne blott, nu rockar hon rött hår och det är galet snyggt!

Kadiatous look är galet fräsch! Bild: Instagram/Kadiatou Holm Kieta

Hur viktigt det egentligen är att klä sig för att lyckas i Idol har ifrågasatts efter att juryn kritiserade Izadora Burenstrands look efter sin audition.

Efter att Izadora smällde av en pangbra låt så nekades hon ändå en guldbiljett på grund av hennes outfit. Detta fick stor kritik då flera manliga deltagare glidit in på audition utan vidare tanke på sina kläder och sen seglat ut med hyllningar och guldbiljetter. Se vad som egentligen hände i videon nedanför.

Mer:

Här är åldern på alla deltagare i Idol 2018

Gina Dirawi svarar på kritiken efter skämtet om Ben Mitkus i Idol 2018