Bianca Ingrosso släpper eget sminkmärke CAIA

Bianca Ingrosso släpper eget sminkmärke – CAIA - Foto: Unsplash, Instagram/biancaingrosso
Dela på Pinterest
Drömmer du om att sminka dig som Bianca Ingrosso? Nu kan din dröm äntligen bli sann när hon lanserar det egna sminkmärket CAIA.

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso har alltid många bollar i luften. Förutom att hon är en av huvudpersonerna i realityserien "Wahlgrens Värld" så driver hon även en av Sveriges största bloggar och Instagramkonto. Tillsammans med bästa vännen och kollegan Alice Stenlöf har hon också podcasten "Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B". 

Nu kan du äntligen börja sminka dig som Bianca. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrosso lanserar egna sminkprodukter med nya märket CAIA

De senaste åren har Bianca lanserat egna datorskal, två parfymer, smyckeskollektioner och nu även ett helt eget sminkmärke, nämligen CAIA. De senaste veckorna har hon hintat en hel del på sina social kanaler att det är smink som hon kommer att lansera. 

Bianca Ingrosso lanserar det egna sminkmärket CAIA. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Vi plåtade också pressbilder med alla oss i styrelsen för nya bolaget. Och hörni... det är bara DAGAR kvar tills jag kommer berätta vad jag jobbat på under 1 helt år. Det här är min största dröm nånsin och jag kan inte förstå att det gått i uppfyllelse", skrev Bianca på bloggen i förra veckan. 

Arbetet med att utveckla makeupmärket har minst sagt varit väldigt hemligt och pågått under en lång tid. Det är Bianca och hennes agent Vanessa Lindblad som är ägare i bolaget CAIA Cosmetics. Även Mikael Snabb och Jesper Matsch, som har många års erfarenhet av att utveckla varumärken inom skönhetsbranschen, äger en del av företaget. 

"När jag bestämde mig för att skapa ett eget varumärke inom skönhet påbörjades en fantastiskt spännande resa. Vi har skapat ett superstarkt team med lång erfarenhet från både skönhetsbranschen och influencer marketing. CAIA kommer bli ett varumärke av högsta internationella klass och framöver ska vi lansera i många länder. Jag är superpeppad på att utveckla entreprenörskapet av min karriär", berättar Bianca i ett pressmeddelande. 

CAIA lanseras den 20:e november och om två veckor avslöjas produkterna som de utvecklat. Vi kan inte vänta tills vi får se mer av Biancas make-up. 

Och på tal om Bianca, i det senaste avsnittet av hennes och bästisen Alice Stenlöfs podd berättar hon om sin nya fobi. Är du nyfiken på vad det är fobi hon utvecklat? Kika då i videon nedanför.

Läs också:

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har flyttat isär

Bianca Ingrosso om sexlivet med Philippe Cohen – inte alltid perfekt