Makeup artisten Linda Hallbergs ofiltrerade bild på hyn hyllas

Linda Hallberg visar upp hyn på Instagram - Foto: Instagram/lindahallberg
Dela på Pinterest
Vår hy påverkas av allt möjligt och ibland reagerar den lite mer än vad den brukar. Någon som varit öppen om dålig hy är makeup artisten Linda Hallberg.

Linda Hallberg är makeup artisten, hårstylisten, entreprenören och Youtubern som har en fantastisk framgångssaga bakom sig. Med sina lekfulla tillvägagångssätt och inspirerande sminkningar inspirerar hon dagligen unga på sina sociala kanaler. 

Linda Hallberg är entreprenören som vunnit massvis med priser. Bildkälla: Instagram/lindahallberg

Idag driver hon en av Europas största sminkbloggar och har vunnit massvis med priser för det jobb som hon gör. För två år sedan lanserade Linda sitt egna sminkmärke "LH Cosmetics" som finns att köpa på alla Kicks runtom i Skandinavien. 

Men är allt verkligen tipptopp som makeup artist, och är ansiktsrengörning morgon och kväll verkligen A och O för en fin hy? På Instagram visar Linda Hallberg nu upp sin hy utan smink och filter, och hyllas av sina följare. 

På bloggen skriver Linda även ett inlägg om hur stress och dåliga vanor har påverkat hennes hy den senaste tiden. 

"POFF säger det och huden säger sitt, den är öm, röd och allmänt prickig. Det är verkligen helt sjukt hur huden visar hur en mår på insidan, den ljuger inte. Just nu säger min hud: FAN LINDA, stressa ner, laga din egen mat och se till att få i dig allt du behöver, samt stanna i Sverige ett tag", skriver Linda på bloggen.

Linda Hallberg är makeup artist. Bildkälla: Instagram/lindahallberg

I Lindas fall har hyn reagerat då hon har rest en hel del under hösten, varit mitt uppe i en flytt, ätit ohälsosam hämtmat och varit allmänt stressad. Hon passar även på att nämna myten om att ordentlig hudvård är nyckeln till en fin hy. 

"Vissa tror att hudutslag enbart beror på hudvården, detta stämmer inte helt. Utan det beror på så mycket annat också. Har du balans i livet? Obalans i livet? Mycket stress, hormoner och att du inte äter ordentligt kan påverka din hud massor. Huden är ditt största organ, så se till att ta hand om den både från in och utsidan", skriver Linda.

Är du nyfiken på hur det ser ut när två makeup artister sminkar varandra med ögonbindel på? Kika då i videon nedan.

Läs också:

11 svenska youtubers som vloggar om skönhet

Bianca Ingrosso släpper eget sminkmärke – CAIA