4 skönhetstrender som kommer vara populära under julen

Skönhetstrender 2019
Skönhetstrenderna som kommer vara populära i jul. - Foto: Pexels & Modette loves
Dela på Pinterest
I jul kommer fyra stycken skönhetstrender vara lite större än andra. Här är trenderna du kommer se överallt.

Är du osäker på hur du ska sminka dig och vad du eventuellt ska ha för nagellack under julen? Du kan vara lugn, vi har nämligen svaren på dina frågor.

Med julledigheten runt hörnet, snart åtminstone, så har vi kollat på vad som är de största skönhetstrenderna inför julen. Så om du undrar vad du bör ha för någon nyans på läpparna eller hur dina ögonlock borde vara sminkade så har vi svaren. 

Vi kan minst sagt säga att den där julfesten och nyårsafton utan tvekan är räddad.

Mörkt läppstift

Det kanske är klarröda läppar som man främst associerar med julen, men i år är det den lite mörkare nyansen som gäller. När du ska välja ut ett läppstift i en mörkare röd nyans ska du tänka på att välja en nyans i körsbärsröd eller vinröd för den exakta trendlooken.

Måla läpparna i en mörkröd nyans i vinter. Bildkälla: Unsplash

Skimrande naglar

Att den kommande perioden som vi har framför oss är årets festligaste råder det ingen tvekan om. Och just därför bör även dina naglar tindra och glittra. Det spelar ingen roll vilken färg du har på naglarna, utan huvudsaken är att dem skimrar. 

Skimrande naglar är helrätt i jul. Bildkälla: Unsplash

Metallic skimrande ögonskugga

Och likt dina naglar, så bör även dina ögonlock skimra i jul. Ju mer skimmer desto bättre. Så passa på att låta glitter och skimmer liva upp de dystra decemberdagarna.

Satsa på skimrande och glittrande ögonskuggor i vinter. Bildkälla: Unsplash

Hårspännen

En av höstens stora trender har utan tvekan varit hårspännen och övriga håraccessoarer. Och även i vinter kommer hårspännena att vara populära, och om du vill vara extra trendig så bör du satsa på något spänne i guld. Det kan aldrig gå fel.

Hårspännen är en stor trend vintern 2018. Bildkälla: Modette Loves

Spana in videon ovan om du vill se vart du kan shoppa skönhetstrenderna!

Om du redan nu har börjat blicka fram mot våren så bör du kolla in vad som beräknas bli stora modetrender för våren 2019. Kika in trenderna i videon nedanför.

Läs också:

Det här kostar allt från Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA

Vinterns bästa ansiktsmask som återfuktar torr hy – över en natt