Ed Sheerans skämt efter duetten med Beyoncé får fansen att rasa

Till vänster Ed Sheeran, till höger Beyoncé
Ed Sheeran får fansen att rasa - Foto: Stella Pictures, Max Becherer/AP/TT
Dela på Pinterest
Ed Sheerans klädval under en duett med Beyoncé har väckt stor uppmärksamhet och nu kritiseras han av fansen.

Det var förra söndagen som världsartisterna Ed Sheeran och Beyoncé sjöng en duett tillsammans på Global Citizen Festival i Johannesburg i Sydafrika.

Men dock var det inte det faktum att de sjöng låten "Perfect" tillsammans som fick störst uppmärksamhet, utan det var Ed Sheerans val av kläder dagen till ära som gjorde fansen rasande.

Ed hade egentligen på sig det han brukar ha på sina konserter, det vill säga jeans, en långärmad tröja och en t-shirt ovanpå. Och kanske hade hans klädsel gått obemärkt förbi om det inte vore för att han stod bredvid Queen B och kontrasterna blev för stora.

Dagen till ära hade Beyoncé nämligen en fluffig och extravagant rosa klänning och när hon ställdes bredvid den lite mer avslappnat klädda Ed så blev det väldigt tydligt att världsstjärnorna har olika stilar. 

Och kontrasterna på deras outfits väckte stora debatter på sociala medier, och somliga menade på att det är allmänheten som låtit Ed tycka att det är okej för honom att klä sig slappt när han står bredvid Beyoncé. 

Men Ed har inte låtit kritiken och de negativa kommentarerna gått obemärkt förbi honom. På Instagram stories publicerade Ed en screenshot av en artikel där det stod att folk var arga på grund av att han dök upp i en t-shirt och jeans. Men det var inte bara det som han valde att lägga ut på stories.

Direkt efter postade han en bild på t-shirten som han bar under duetten och till den skrev han "swipe up to get the look" och "#dresstoimpress". 

Ed Sheerans Instagram story. Bildkälla: Instagram/Ed Sheeran

Dock har han inte bara fått hat, många menar även på att de inte går på en konsert för att kritisera artistens outfit utan för att lyssna på musiken. Och att det som Ed hade på sig under duetten är ju trots allt hans vardagliga stil. 

Vad Beyoncé tycker om Ed Sheerans klädval vet vi inte, men det är rätt uppenbart att Ed inte bryr sig så mycket, varken om hur han såg ut under duetten eller de arga kommentarerna som han fått. 

Och för inte så länge sedan gjorde Meghan Markle revolt mot den kungliga klädkoden vilket också fick stor uppmärksamhet i media, se vad hon hade på sig i videon nedanför.

Läs också:

Chanel slutar använda päls och exotiskt skinn i sina kollektioner

Här är kläderna du borde göra dig av med nästa år