Urban Decay släpper Game of Thrones-smink – här kan du köpa det

GOT-smink, skönhet, 2019
GoT-sminket lanserar i april. - Foto: Urban Decay
Dela på Pinterest
I samband med premiären av den sista säsongen av Game of Thrones släpps nu en helt ny sminkkollektion, perfekt för alla beauty junkies och GoT-fans!

Väntar du med spänning på att den sista och avslutande säsongen av Game of Thrones ska börja? Vi också! Den 15 april kan vi äntligen se serien på HBO Nordic, och till detta avslöjas nu en nyhet för alla sminkfantaster. Snart lanseras nämligen Game of Thrones-smink! 

Så är ni ett gäng som gillar make-up och GoT? Kanske bör ni ta tillfället i akt och samlas för en härlig premiärkväll!

Så ser Game of Thrones-sminket ut

White walker, winter is here, red keep, stormborn och bend the knee är namnen på skuggorna i den nya ögonskuggspaletten. Sminkborstarna som finns att köpa till är också utöver det vanliga, de är nämligen formade som svärd och liknar Aryas The Needle och Jon Snows Longclaw. Dessutom kan man fälla upp (en minivariant, men ändå!) av järntronen ovanför ögonskuggorna. 

Det finns också en highlighterpalett kallad Mother of dragons där varje nyans är pressad i samma mönster som de värdefulla äggen som Dany’s älsklingar kläcktes ur.

Bland sminknyheterna finns även fyra läppstift som heter Daenerys TargaryenCersei LannisterWhite Walker och Sansa Stark.

Ja, det finns en hel del spännande att kika in... Ta en titt på bilderna nedan! 

Sminket är inspirerat från den populära serien Game of Thrones. Foto: Instagram/urbandecaycosmetics
Foto: Urban Decay
För dina läppar och kinder! Foto: Urban Decay
Ögonskuggspaletter i GoT-sminket. Foto: Urban DecayBoxen som du kan köpa om du är ett riktigt GoT-fan! Foto: Urban Decay

Sminkollektionen säljs i en limiterad upplaga globalt från och med den 14 april. Om du redan nu är bombsäker på att du lägga vantarna på alla nyheter finns det en stor sminkbox där alla produkter skickas hem till dig. Vill du se allt smink? Ta en titt i videon ovan! Här kan du köpa det.  

En annan sminkkollektion som har varit en snackis den senaste tiden är Bianca Ingrossos märke CAIA. En del nya produkter ska släppas under året och först ut är... Ta reda på allt i videon nedan!

Källa: Elle

Mer:

Foundations, mascara och puder – så länge håller ditt smink

Är din sminkborste bra eller dålig? Här är testet du måste göra