Solskydd för ansiktet: Sommarens 7 bästa köp!

Solskydd för ansiktet: Sommarens 7 bästa köp! - Foto: Unsplash/ Jason Briscoe/ Tyler Nix
Dela på Pinterest
Mousse, spray eller stick? Spana in olika former av solskydd för ansiktet. Modette ger dig sommarens 7 bästa köp som gör att du solar säkert i sommar!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Ansiktet är en av de mest utsatta delarna av kroppen när det kommer till exponering av solens UV-strålning. Året om – även en mulen novemberdag – utsätts vi för solens UV-strålar. Under vår och sommar är solens strålar extra starka. Solens strålar kan orsaka cancer och det är därför viktigt att vi skyddar oss med bland annat solskydd för ansiktet och kroppen. 

Sommarens måsten: solskydd för ansiktet

Här hittar du sommarens 7 bästa köp för att sola säkert och ta hand om din hud.

Solskydd för ansiktet

1. Storsäljaren La Roche-Posay Anthelios

La Roche-Posay Anthelios är ett ultralätt solskydd för ansiktet. En lätt formula som skyddar och vårdar din hy och är lätt att applicera utan kladd. Högt UVA-skydd och passar dig med känslig hy. Du hittar storsäljaren för rabatterat pris här!

Solskydd för ansiktet mot pigmentfläckar

2. VICHY Capital Soleil

VICHY Capital Soleil är 3-i-1 solskyddet för dig med pigmentfläckar. Solskydd för ansiktet som reducerar synligheten av pigmentfläckar och motverkar uppkomsten av nya. Klicka hem den här!

Återfuktande mist med SPF – ett annorlunda solskydd för ansiktet

3. Filorgas UV Bronze Mist

Filorgas UV Bronze Mist med SPF 50 är både anti-ageing och återfuktande. Perfekt att ha med i handväskan och bättra på under dagen. Fungerar utmärkt att applicera på make-up. Du hittar din nya favorit mist här!

Solskydd för ansiktet: en återkommande klassiker

4. Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 är en favorit som hänger med år efter år. Solskydd för ansiktet som är ljust tonat och sjunker lätt in i huden, passar dig med känslig hy. Köp Kiehl's solskydd för ansiktet till bästa pris här!

Multi-solstick: punktmarkerat solskydd för ansiktet

5. Elizabeth Arden, Eight Hour Cream Targeted Sun Defence

Räddare i nöden från Elizabeth Arden. Eight Hour Cream Targeted Sun Defence Stick med SPF 50 är det enda solsticket du behöver. Enkelt att applicera på särskilt känsliga och utsatta områden som öron och läppar. Klicka hem den här!

Färgad solskydd för ansiktet

6. La Roche-Posay, Anthelios Pigmentation Cream SPF50+

En annan favorit från La Roche-Posay är deras Anthelios Pigmentation Cream SPF50+. Solskydd för ansiktet som motverkar pigmentförändringar och ger ett mycket högt UV-skydd. Passar dig med känslig hy. Klicka hem den härifrån!

Kul med mousse!

7. EVY Daily Face Mousse

EVY Daily Face Mousse är en anti-age ansiktsmousse som stärker huden och förebygger tidiga ålderstecken. Moussen är berikad med C-vitamin och hyaluronsyra som vårdar din hud. En kladdfri effektiv mousse som du kan använda under smink utan att irritera huden. Köp din mousse till ett grymt pris här! 

Varför använder man inte solskydd för ansiktet?

Den gamla generationens solskydd för ansiktet påminner mer om innehållet i den blåa Nivea-burken än en lättflytande kräm. Finnar och plitor kom som ett brev på posten efter användning och sminket ville absolut inte fastna. Dagens solskydd för ansiktet har både vårdande ingredienser och ger huden ett effektivt skydd mot solens strålar och därför finns det ingen anledning att inte använda solskydd för ansiktet. 

Fördelarna med solskydd för ansiktet

Förutom att skydda mot hudcancer så finns det många fördelar med att använda solskydd för ansiktet. Solskydd för ansiktet är den bästa produkten du kan använda för att undvika rynkor, pigmentfläckar och tidigt åldrande. 

Dagens solskydd för ansiktet går att anpassa efter din hudtyp och det finns både primers och foundation med solskydd i. Det är viktigt att man använder sig av solskydd för ansiktet då det är är anpassat efter huden i ansiktet och mer vårdande än solskydd för kroppen. 

Solskydd för ansiktet – en ny vana

Ta för vana att applicera solskydd för ansiktet som ett sista steg i din hudvårdsrutin. Utan solskydd för ansiktet så är din hudvårdsrutin inte komplett. Smörj in hela ditt ansikte med solskydd och glöm inte dina öron, läppar och ögonlock. 

Bildkälla: Unsplash/ Jason Briscoe/ Tyler Nix

Läs mer:

Bästa brun utan sol – se test och recension här

Gua sha-massage – så gör du ansiktsbehandlingen hemma