Rakhyvel Estrid – se recension här!

Rakhyvel Estrid – läs recension här
Rakhyvel Estrid – läs recension här - Foto: Estrid
Dela på Pinterest
Estrids rakhyvlar finns numera i många tjejers badrum. Men är de prisvärda och så bra som alla säger? Modette har testat!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Raka eller inte – det är upp till var och en. Men om du vill raka dig är det viktigt att ha en smidig och vass rakhyvel. Att ha ett och samma blad i flera månader ger ofta inte ett så bra resultat. Därför är det viktigt att byta till rena och fräscha blad regelbundet.

Tänk också på att spara rakningen till det sista du gör i duschen. Då hinner hårstråna och huden mjukas upp, vilket gör det lättare att komma åt med rakhyveln!

Läs också: 7 misstag alla tjejer gör när de rakar sig

Estrid rakhyvel recension

Estrids rakhyvlar har snabbt blivit populära på marknaden och används av flera influencers. Men är de så bra som alla säger? Modette har provat och utvärderat!

"Det är bra (och snyggt!) att man får med en vägghållare som man enkelt fäster på väggen då man ska undvika att lägga rakhyveln på golvet då den kan börja rosta och samla på sig bakterier när den kommer i kontakt med vatten. Dock har väggfästet flera gånger ramlat ner i golvet och i sin tur skadat rakhyveln. Rakhyveln känns däremot väldigt skonsam mot huden och funkar bra för både intimrakning och på resten av kroppen. Den fina färgen och designen piffar verkligen upp i duschen!"

Rakhyvel Estrid +

  • Vegansk
  • Fina färger 
  • Vägghållare
  • Känns lyxig med ett handtag i stål
  • Vassa blad som funkar bra vid rakning
  • Prisvärd (startkit för 95 kronor)

Rakhyvel Estrid -

  • Vägghållaren tappar lätt fäste och ramlar ner

Rakning för kvinnor 

Så skulle vi rekommendera Estrid? Ja! Rakar du dig regelbundet är det ett bra alternativ. Glöm dock inte att ta hand om din hud både före, under och efter rakning. Här är några av redaktionens favoritprodukter!

1. Intim Cooling Balm – efter att du har rakat bikinilinjen kan denna shave gel förhindra att röda prickar uppstår. Köp här!

2. LN After Shave & Wax Gel – en gel som används efter rakning vid intimområdet. Köp här!

3. Shower Mousse från Ida Warg – använd i duschen innan du rakar dig om du har torr och glåmig hud. Köp här!

4. Intimite shaving foam – ett krämigt skum som kan användas när du rakar dig. Köp här!

Artikelbild: Estrid

Mer: 

Så fixar du bikinilinjen vid intimrakning – utan röda prickar

Krönika: "Mitt hår, min ensak"